PROBUDITE STRAST Ovaj cjelomjesečni seksi izazov postao je veliki hit u svijetu

S dolaskom proljeća obično se bude i strasti. No, za one u produženom zimskom snu, koji se nikako ne mogu razbuditi i natjerati životne sokove da nesputano poteku, osmišljen je seksi izazov u kojem svaki dan vodite ljubav u drugoj pozi.

Veliki britanski proizvođač donjeg rublja i lanac seks-shopova, tvrtka Ann Summers, objavila je je 30-dnevni vodič kroz poze u seksu kako bi pomogli razbuktati strasti u spavaćoj sobi – ali i ostatku kuće.

Ova “ljubavna kampanja”, kojoj je, nećemo se lagati, pravi cilj povećanje prodaje donjeg rubnja, u kratko je vrijeme postala veliki hit u svijetu.

No, ono po čemu se ova kampanja razlikuje od sličnih “mjesečnih izazova”, kakve smo već viđali zadnjih godina, je da su predstavili i “pokazali” seksi poze za svaki dan u mjesecu kako vam seks ne bi dosadio.

Svaka preporučena poza je raličite razine težine, a evo o čemu je riječ:

Prva poza: Ležeći policajac (težina 1/5)

Logično, izazov započinje jednostavnom pozom, koja navodno garantira da će žena doživjeti vrhunac.

Partnerica treba leći na leđa i staviti jastuk ispod kukova, dok je muškarac iza njenih leđa. Za veći intenzitet osjećaja, partner može nasloniti grudi na partneričina leđa.

 

Druga poza: Podigni je (težina 2/5)

Ovo je poza u kojoj bi trebalo računati na dublju penetraciju, ali i intimnost jer su partneri okrenuti jedno prema drugome.

Riječ je o običnoj misionarskoj pozi uz mali dodatak – žena je “dolje”, licem okrenuta prema partneru, a jednu ili obje noge podigne na partnerovo rame.

Treća poza: Brzi start (težina 2/5)

Ako inače volite “doggy style”, ovo je prava poza za vas! Žena je okrenuta licem prema podlozi, na koju je oslonjena podlakticama. Muškarac je iza partnerice i pridržava njene noge koje su u visini njegovih kukova.

Četvrta poza: Krilo (težina 2/5)

Riječ je o pozi u kojoj je najlakše “pogoditi” G-točku, a podrazumijeva da partnerica, okrenuta licem prema muškarcu, podigne obje noge u vis, dok su joj ruke ravno pored tijela i njima se oslanja o podlogu. Ukoliko vam je neugodno tako držati noge, možete ih osloniti na partnerova ramena.

Peta poza: Na sve četiri (težina 3,5/5)

Nije potrebno naročito objašnjenje – šakama i koljenima se oslonite na pod, a partner neka vam pruži oralni seks otpozadi. Možete koristiti jezik, prste ili igračke, ovisno od toga u čemu uživate.

Šesta poza: Joystick (težina 3/5)

Muškarac je “dolje”, a partnerica bi ga trebala “zajahati” licem okrenuta prema njemu. Koljena su lagano savijena, njene ruke su na partnerovim ramenima, a njegove na njenim bokovima, kako bi oboje kontrolirali ritam.

Sedma poza: Misinarska (težina 1/5)

Na kraju prvog tjedna ovog izazova, verojatno ste već probali nekoliko poza koje su vam sasvim nove. Vrijeme je za malu pauzu s novinama i za svima dobro poznatu misionarsku pozu. Jako je važno da se tijekom odnosa gledate u oči jer će to pojačati osjećaj.

Osma poza: Obrnuta kaubojka (težina 2/5)

Partner leži na leđima dok žena sjedi na njemu i okrenuta mu je leđima.

U ovoj pozi žena ima potpunu kontrolu nad odnosom, tempom i intenzitetom. Najbolje je da tijekom odnosa mijenjate kut i brzinu.

Deveta poza: Stup (težina 3/5)

Ova poza podrazumijeva da oboje stojite, što znači da vam krevet nije potreban i da možete isprobati različita mjesta u stanu. Možda pod tušem?

Partnerica je naslonjena rukama na zid, blago je nagnuta, raširenih nogu. Partner stoji iza i drži je rukama oko struka.

Deseta poza: Dizanje nogu (težina 3/5)

Ni za ovu pozu vam ne treba krevet. Partnerica se nasloni leđima na zid i savije nogu oko muškarca.

Ako vam se sviđa intenzitet odnosa u ovoj pozi, partnerica možete saviti obje noge oko partnera, a on je pridržava rukama za struk ili guzu.

Jedanaesta poza: Jahanje (težina 3/5)

Muškarac treba sjesti u stolicu, a partnerica na njega, licem su okrenuti jedno prema drugome. Ona savije noge oko njega i počninje polako, pa postupno ubrzava.

Dvanaesta poza: Visoko jahanje (težina 4/5)

Evo još jednog načina da malo “prodrmate” stvari.

Muškarac bi trebao ležati na leđima, a žena ga opkorači, čučne ispred njega tako da je može oralno zadovoljiti. Ona ne bi smjela sjesti. Partner je može držati za guzu kako bi usmjeravao pokrete.

Trinaesta poza: Obrnuti skok (težina 4/5)

Partnerica bi trebala staviti jastuk ispod sebe i leći na leđa, ali tako da je na krevet zapravo oslonjena samo ramenima i gornjim dijelom leđa. Partner prilazi sprijeda, ali penetrira otpozadi, s obzirom da je njen donji deo leđa podignut i oslonjen na njega.

Žena bi, radi bolje ravnoteže, trebala obmotati ruke oko njegovih butina.

Četrnaesta poza: Žlica (težina 1/5)

Partneri leže okrenuti na bok, ali tako da je muškarac iza žene. Partner obgrli ženu rukama, a poželjno je i da ona blago savije leđa za dublju penetraciju i veću intimnost.

Petnaesta poza: Skok u prazno (težina 3/5)

U ovoj pozi partner sjedne u stolicu (na stol ili nešto drugo), a žena odozgo, okrenuta leđima. Partneričine noge mogu biti opružene pored stolice ili savijene u koljenima ako to radite na stolu ili nekoj drugoj, većoj površini.

Šesnaesta poza: Teški oslonac (težina 3/5)

Poza “teški oslonac” jako je slična obrnutom skoku. Partnerica također leži na leđima, noge su podignute uvis, partner je drži za kukove, a ona je dlanovima oslonjena na pod.

Sedamnaesta poza: Most (težina 4/5)

U trećem tjednu ste već dovoljno “razgibani” da možete izvesti i nešto ovakvo. Muškarac se osloni rukama i nogama o pod, ali tako je leđima okrenut podlozi, kao da radi most. Žena sjede odozgo, oslanja se na njegove butine i pomiče se koristeći mišiće butina i stražnjice.

Osamnaesta poza: Puž (težina 3/5)

Žena leži na leđima ispruženih nogu pod pravim kutem uvis i osloni ih na partnera. Da bi joj bilo lakše, može staviti jastuk ispod guze.

Devetnaesta poza: Stojeći 69 (težina 5/5)

Riječ je o prilično teškoj pozi. Muškarac stoji uspravno, dok je partnerica ispred njega, ali okrenuta glavom prema dolje. Partner drži ženu za struk, a butinama je naslonjena na njegova ramena. Rukama obuhvati njegove butine.

Dvadeseta poza: Erotsko V (težina 4/5)

U pozi Erotsko V partner kleči na podu ili krevetu, a partnerica obmota noge oko njegovog struka. Također, muškarac je treba obgrliti rukama oko guze, kako bi lakše održavali ravnotežu.

Za ovu pozu je potrebno dosta snage, ali pruža snažan, intimni kontakt.

Dvadeset prva poza: Otpozadi na drugačiji način (težina 2,5/5)

Žena okrenuta licem prema podlozi, podlakticama oslonjena na pod ili krevet. Partner je otpozadi, njena jedna noga je u ravnom položaju i on je drži, a druga je podignuta na njegovo rame.

Dvadeset druga poza: 69 sa strane (težina 2/5)

Prilično je jasno – partneri leže na boku, ali jedno prema drugom, tako da je partneričina glava u visini partnerovih genitalija i obrnuto.

Dvadeset treća poza: Naklon (težina 5/5)

Naklon je izuzetno teška poza jer podrazumijeva da žena stoji u stavu skleka na šakama, dok je partner oralno zadovoljava. Naravno, ona može biti naslonjena uza zid radi bolje stabilnosti.

Dvadeset četvrta poza: Varijanta misionarske (težina 2/5)

Partnerica leži na leđima, noge su podignute uvis pod kutem od 45 stupnjeva. Možete joj staviti jastuk pod guzu ako želite dublju penetraciju i “lakši prilaz”.

Dvadeset peta poza: Guraj-vuci (težina 4/5)

Ova poza je dobra za parove koji su zaista sinkronizirani u seksu jer zahtijeva dobru koordinaciju kako bi se uskladili pokreti i brzina.

Žena stoji u pozi kao za doggy style, muškarac je iza nje, blago nagnut i jednom rukom iza leđa naslonjen na pod. Pomiče li partnerica kukove u “osmicu”, to će muškarcu pružiti neopisivi osjećaj.

Dvadeset šesta poza: Puni frontalni (težina 4/5)

Riječ je malo težoj, ali jako intimnoj pozi za oralno zadovoljavanje. Partner leži na leđima, a partnerica sjeda na njega i zauzima odgovarajuću pozu.

Dvadeset sedma poza: Učenje maslaca (težina 5/5)

Žena se treba osloniti ramenima na kauč ili na stranicu kreveta. Noge su joj ispružene u vis i partner ih drži za zglobove, dok penetrira odozgo.

Dvadeset osma poza: Ljubavni lokot (težina 2/5)

Partnerica leži na leđima, ali joj je donji dio leđa blago iskrivljen u stranu. Partner sjedi na jednoj njenoj nozi, dok je druga savijena oko njegovog kuka.

Dvadeset deveta poza: Noseći vrhunac (težina 5/5)

Ovo je doslovno poza koju biste zauzeli kada bi se žena zaletjela partneru u zagrljaj i obmotala noge oko njega, dok je on rukama pridržava za guzu.

Trideseta poza: Pobjeda (težina 3/5)

Prošli ste cijeli izazov i vrijeme je da to proslavite pobjedničkom pozom!

Žena leži na leđima, a partner klekne ispred nje široko raširenih nogu. Partneričine noge su u zraku (muškarac ih pridržava rukama) i formiraju slovo V.

https://youtu.be/SEPq-crot2c

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.