JAO SI GA NAMA Žene dožive orgazam čak 32% češće kad vode ljubav sa ženama

Porazni rezultati, gospodo. Potrebno je ponešto i naučiti iz ovakvih studija.

Nedavna studija koja se pozabavila anketiranjem 2 300 žena diljem svijeta u dobi od 18 do 65 godina došla je do zaključka da žene koje spavaju sa ženama dožive orgazam čak 32% više od žena koje spavaju s muškarcima.

Studija je pokazala također da muško ženski parovi iako češće vode ljubav (u prosjeku 16 puta mjesečno) od lezbijskih parova potonji svakako znaju znatno više uživati u tome. Naime, prosječna žena u lezbijskoj vezi doživljava orgazam čak 55 puta mjesečno, dok žena koja spava s muškarcem u prosjeku orgazam doživi tek sedam puta. Dakle, svaki drugi pita. U prosjeku.

No, iako su ovo prilično porazne brojke za muškarce samog razloga panici nema, jer kako je studija pokazala ženski parovi su “uzbudljivo raznolikiji” od straight parova, a što je nešto što svaki muškarac uz malo truda, pažnje i ljubavi također može postići.

Doktorica Kristen Jozkowski sa Sveučilišta u Arkansasu objasnila je za The Sun, “Seksualni odnos koji uključuje različita seksualna ponašanja rezultira time da žena lakše i više puta doživljava orgazam.”

Stoga, gospodo, vrijeme je da više razmišljamo o našim partnericama, a nešto manje o sebi prilikom vođenja ljubavi.

Rebecca Dakin, autorica knjige 101 Sex Tips također izjavljuje nešto što ide u korist toma da muškarci moraju poraditi na raznolikosti igre, ali i predigre “Muškarci se previše uzbude i prerano kreću s penetracijom. Ženi treba barem 45 minuta predigre da bi bila spremna za koitus.”

Dakle, sve se svodi na jedno, a to je da sama penetracija, draga gospodo, nije dovoljno da bi u potpunosti zadovoljili ženu. Svako domaćinstvo u ovom trenutku ima barem desetak nadomjestaka za našu funkciju u seksu. Dakle, potrebna je stimulacija klitorisa, potreban je oralni seks, potrebna je uzbudljiva i vruća predigra da bi naša djevojka, dama doživjela orgazam, a znanost je sada tu da potvrdi upravo tu tezu.

Studija koja je sprovedena 2017. godine na Sveučilištu Chapman u saveznoj državi Indiani anketirala je preko 52 000 odraslih osoba različitih seksualnih opredjeljenja i identiteta te je došla do zaključka da heteroseksualne žene dožive orgazam u 65% slučajeva, dok su lezbijske, odnosno homoseksualne žene daleko ispred te doživljavaju orgazam u 86% slučajeva vođenja ljubavi.

Stoga, gospodo, vrijeme je da se poradi na kreativnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.