DRUŠTVO Izgleda da je u trendu biti gol, eksperimentirati malo

A njezin partner uopće nije kužio igru.

Jen je moderna umjetnica. Njezina sfera bavljenja umjetnošću je bodypainting. Ona je otišla na Tinder potražiti partnera za večernji izlazak. I pronašla ga je. Naočit, zgodan, ljep. I teka na kraju izlaska priznala mu je da je potpuno gola.

Iako ovo nekima izgleda kao početak scenarija klasičnog pornografskog filma ili reality verzije moderne društvene drame, ovo je ipak stvarni scenarij jednog socijalnog eksperimenta. A znamo i čijeg.

Ona se zove Jen, bavi se bodypaintingom, a sve to, pa i više od toga, možete vidjeti na njezinom kreativnom Instagram profilu.

Uglavnom radi se o nekom novom pokretu, trendu ili pukoj potrebi za pažnjom, odnosno dokumentacijom svakodnevnog života, konkretno samo golih avantura u javnosti. Stavljanja sebe na pijedestal vlastite važnosti, egocentrizam na najjače danas je svakodnevica i sasvim je to normalan način izražavanja. Svi smo mi umjetnici.

Uglavnom do partnera je došla vrlo brzo, putem Tindera, te iako mu je tijekom izlaska nekoliko puto dala naslutiti da je gola, njezin je pratitelj, skoro pa džentlmenski, svega toga bio u prilično nesvjestan. Jest da mu je na početku bilo sumnjivo, tek bi mu pred sami kraj proradile te dvije, a kišom probuđene, preostale ganglije u glavi rezultirajući rečenicom “Zar je to samo boja na tebi???”

Uglavnom ono što svakako očekujemo uskoro,  a pošto je Jen prilično aktivna na javnoj sceni, a takvih kao Jen ima jako mnogi, jedno novo znanstveno istraživanje koje će potvrditi  vječnu dilemu, a to je da mi muškarci doista jesmo slijepi na izlascima ili pak nas ono što dame imaju odjeveno nimalo ne zanima.

Inače umjetnica Jen The Body Painter je već odradila  nekoliko ovakvih društveno-socijalnih eksperimenata u kojima je eksploatirala svoju golotinju, hodala je primjerice gola po trgovačkom centru.

I s kolegicama po javnim gradskim plažama i šetnicama.