TAG Heuer i Bamford personalizirani ručni satovi idealan su poklon svakom muškarcu sa stilom

Zahvaljujući uspješnoj kolaboraciji TAG Heuera i Bamford Watch Departmenta sami možete dizajnirati svoj jedinstveni sat.

Britanska tvrtka Bamford Watch Department poznata je po svojim modifikacijama i preinakama poznatih ručnih satova, a kako bi ti novi satovi zadovoljili apsolutno sve želje njihovih starih (ali i novih) vlasnika. Nedavno pak je tvrtka izbacila i svoju vlastitu seriju ručnih satova.

No, u listopadu su se uhvatili u koštac s nekoliko poznatijih TAG Heuer satova, gdje su rezultati tog uspješnog eksperimenta prilično fenomenalni. Budući vlasnici BWD satova tako će moći odabrati različite elemente sata, boje, ali i sami finalni dizajn. Prema vlastitim željama odabirati će boje, logotip, kazaljke, brojčanike, praktički vlasnici će sami dizajnirati svoj jedinstveni sat.

Tri su već tako TAG Heuer sata doživjela osobni preobražaj i to su redom, Monaco, Autavia i Carrera. Iako je svaki od njih jedinstven već sam po sebi jedinstven u Bamfordu su uvidjeli da već samim izborom i promjenom boja te kontrasta među elementima  isti vrlo lako mogu postati potpuno novi satovi, jedinstveni među jedinstvenima.

A ako na sve to dodamo poznatu i pouzdanu TAG Heuer mehaniku ovo postaju ručni satovi za koje će se srčano boriti svaki ozbiljniji kolekcionar. Naravno, kao i kod svega što TAG Heuer potpisuje, a tako i kod ovih Bamfordovih, svi dijelovi, svi elementi ovog sata dolaze originalno iz Švicarske.

Izbor pak boja koji kupcu stoji na raspolaganju ovisi o samim komponentama i elementima koji se mijenjaju, odnosno dodatno dizajniraju. Sve se može unaprijed definirati, odabrati, kreirati te i uživo vidjeti kako izgleda finalni dizajn, ili samo nečija želja, na Bamfordovim službenim stranicama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.