Pet ponajboljih muških Omega satova

Moram si priznati, iako u ovom trenuku ne nosim ručni sat, a redovito sam ga imao na ruci negdje sve do pojave prihvatljivih mobilnih telefona ista mi ta navika neodstaje iz dana u dan. Dolaze vremena kada će moja lijeva ruka opet služiti, između ostalog i za nošenje ručnog sata.

Omega je oduvijek imao satove koji su muškarcu pružali sve potrebne informacije, s opet su držali tu prijekopotrebnu eleganciju i sportski duh.

Omega 3570.50.00 Speedmaster Professional

1

Ovo je možda i najbolji sat iz Omegine kolekcije. Crna pozadina s kontrastnim bijelim kazaljkama odišu elegancijom i manje više idealna je kombinacija za sve prilike.

Provjeri cijene i kupi

Omega 2225.80 Seamaster

2

Sat je namijenjem za sportove na vodi i aktivnosti na otvorenom. Antireflektivni kamen kao završni sloj je idealan za spiječavanje ikakvih ogrebotina i oštećenja. Elegantan i moderan izgled osigurava kombinacija tamno plavog brojčanika s crnom pozadinom.

Provjeri cijene i kupi

Omega Seamaster 007 James Bond

3

Još jedan odličan sat iz Omege. Materijali iz kojeg je proizveden izdržljiv je i otporan na udarce i ogrebotine. Uglavnom kupovinom ovog sata nešto niže cijene ne možete pogriješiti.

Provjeri cijene i kupi

Omega 2218.50.00 Seamaster Planet Ocean

4

Ovo je najprodavaniji model Omege. Nehrđajući čelik, funkcije kronografa, automatski pokretački mehanizam. Sve u svemu odličan i vizualno zapanjujući kronograf.

Provjeri cijene i kupi

Omega 2910.51.82 Seamaster planet Ocean

5

Doista je ponekad teško izdvojiti jedan od satova iz Omege. Sve je u sitnicama i finesama, ali ako treba nabrajat karakteristike onda su to otpornost na oštećenja, automatski pokretački mehanizam, kućište od nehrđajućeg čelika, funkcije kronograda, a radi i bez baterija.

Provjeri cijene i kupi