Srećom imamo pregršt jezera i rijeka za ovakav tip zabave

Evo što se dogodi kada na jezeru ostavite nekoliko arhitekata, čekić i nešto građevnog materijala, odnosno drva. Dogodi se mala kućica točno iznad mjesta u jezeru koju je idealno za plivanje i skakanje u vodu.

Budimo realni, Hrvatska ne stoji baš dobro u svijetu, a oni koji vode ovu državu iz dana u dan se spuštaju na neka nova dna. Nadalje jezera imamo, rijeke imamo i jest da imamo organe koji će vas htjeti kazniti ukoliko želite sagraditi ovako nešto uz rijeku. Ovakvu pak platformu možete izgraditi doslovno od otpadnog drvenog građevnog materijala, nula kuna i nekolicine prijatelja, barem su to učinili tako ovi Kanađani.

Grupa je tako arhitekata Studio Northa iz Calgary-a u Kanadi otišla na konstruktivan produženi vikend na jezero Bobs Lake. Prvo su napravili platformu koje se nalazi točno na mjestu za skakanje u vodu, a služi naravno, skakanju u vodu.

Nakon toga je dignuta i prateća konstrukcija koja je obavijena mrežicom i zastorima od tkanine koji se po potrebi mogu skidati.

Najbolja pak je sama jednostavnost izvedbe ove kućice koja će vam nuditi mjesto za zabavu, mjesto za odmor, mjesto za uživanje u zalascima sunca, a kasnije u zvijezdama i mjesto koje će vam ponuditi sigurnost od atmosferskih neprilika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.