Skrećem vam pažnju gospodo na BedJet, nešto što bi se vrlo lako moglo naći u krevetu

Iako cijeli ovaj članak i video liče kao reklama, što na kraju doista i jest u mojoj glavi još se vrti pomalo fascinacija ovim uređajem. Iako nisam ljubitelj ni korisnik nikakvih gadgeta ili kućnih pomagala koja viđamo po top shopovima ili sličnim prodajnim mjestima, ovaj mi BedJet iznimno liči na nešto što bih kroz neko vrijeme mogao vidjeti na Top Shopu, a opet s druge strane iznenađuje me njegova praktičnost.

Upravo je BedJet ono što bi dobro došlo u mojoj spavaćoj sobi. Koliko ona voli toplo ispod popluna gdje meni to graniči s nesnošljivim vrućinama, toliko sam ja spavać koji preferira ugodnu, svježiju i mrvicu hladniju mikro klimu.

Naime, BedJet je u suštini baš to, mala klima za krevet.

BedJet može raditi u dva modusa ili dvije zone. U takozvanoj single zoni i dual zoni. Single zona je situacija u kojoj cijeli krevet grije ili hladi, dok je kod dual zone situacija da jednu polovicu kreveta grije, a drugu hladi.

Dakle, nema više neugodno znojenja, raskrivanja, uzimanja dodatnih pokrivala, BedJet je doista gadget koje ću vrlo skoro imati i u svojoj spavaćoj sobi.