Kada tražite savršenstvo zvuka, tražite VAC Statement 450

Ime VAC odnosno Valve Amplification Company kroz svoje se postojanje preobrazilo u svojevrsnu legendu što se tiče audio inženjeringa. Proizvod kojeg danas predstavljamo nosi naziv VAC Statement 450 i dolazi nam s cijenom od 46 tisuća dolara.

Za akustičnu perfekciju, koju nam ovo pojačalo osigurava, brine se posebno rađeni elektronički elementi te jedinstveni dizajn uređaja. Kućište, a koje se sastoji od dva dijela, odnosno dva elementa, s najvećom je pažnjom proizvedeno i lakirano od strane samog proizvođača i to u za to namijenjenim pogonima tvornice.

U donjem dijelu kućišta nalazi se napajanje koje koristi tri specijalno proizvedena transformatora koji su zasebno izolirani kako bi se proizvodilo i širilo što manje vibracija. U gornjem dijelu pak se nalazi sklopovlje pojačala koje je građeno od serije cijevi (tuba) s ručno proizvedenim i ugrađenim komponentama.

VAC pojačala rade na principu mjerenja frekvencija basa te su poznata po savršenim srednjim i visokim frekvencijama.

Spomenimo još da oba elementa teže 90 kilograma, a kako se radi o mono blokovima, potrebna su vam dva, svako za po jedan kanal, odnosno zvučnik.


Kada tražite savršenstvo zvuka, tražite VAC Statement 450

Još od Gentleman.hr

Gospodo, znate li pomusti kravu?

Većina vas gospodo nikad nije okusila svježe kravlje mlijeko. Mlijeko koje je...
Pročitajte više o priči