Ovo je, gospodo, skoro pa džepna i u potpunosti mobilna pećnica za pizzu

Dolazi vrijeme roštilja, vrtnih druženja, zabava po prirodi, piknika, kampiranja, uglavnom svega što nam toplo vrijeme i ljeto donose. No, ono što vam svakako ne pada na pamet kao nešto što se podrazumijeva raditi kad se nađete s prijateljima na pikniku u prirodi ili na nekoj usamljenoj blaži, ili samo u susjednom dvorištu je priprema pizze, domaćeg kruha i svih blagodati krušne pećnice, a umjesto roštilja.

Na sve to vam možemo samo reći da će priprema pizze biti lakša, brža, jednostavnija, a pizza majstoru će ostati daleko više vremena za uživanje u društvu prijatelja.

Vanjska pećnica za pizzu Stadler zamišljena je da bude jednostavna za transport, još jednostavnija za upotrebu i da bude savršeni dodatak za vašu vanjsku kuhinju tijekom ljeta, ali i zime. Izrađena je od ploča čelika debljine 3mm, te legure čelika koja je dizajnirana da bude svojevrsni zaštitni sloj od hrđe.

Način upotrebe: U donjem dijelu zapalite vatru, jača vatra je za pizzu, nešto slabija je za kruh i peciva, ali isto tako možete ubaciti i povrće, ribu, meso, uglavnom sve što ide u pećnicu. Temperature u pećnici idu i do 400°C što znači da će vaša pizza biti savršeno pečena za svega 5 minuta. Očekivali ste neke ozbiljnije upute?

Trkom na Kickstarter te pomognite ovim Nizozemcima, a ujedno si rezervirajte i svoju pećnicu za pizzu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.