RIPSAW EV3-F4 Za one dane u mjesecu kad vam u prometu jednostavno zatreba tenk

Koliko ste puta ****** ***** onom tromom, neiskusnom, neodgovornom i okolini opasnom vozaču (m/ž) ispred sebe? Previše puta.

Ripsaw EV3 – F4 (Extreme Vehicle – Floating Cockpit) ekstremni je četverosjed na gusjenicama s lebdećom kabinom koji bez imalo pretjeranog truda razvija i do 1500 konjskih snaga u savršenom omjeru snage i težine, što pak u slobodnom prijevodu znači da ova hrpa čelika doslovce leti. U svakom trenutku gusjenice imaju dodir s tlom ukupne dužine skoro 3 metra, sa svake strane, te se smatra jednim od najuzbudljivijih off-road četverosjeda na svijetu.

Zbog velike dodirne površine s tlom sama brzina kotača više nije uvjet da bi ova jurilica savladavala bilo kakve kosine, te terene kao što su blato, snijeg ili pijesak.

Naravno ako vam je iz nekog razloga 1 500 konjskih snaga malo previše, ima opciju od 550 konja s dizel motorom, te 800 i 1 000 konja također s dizel motorom. Zatim tu su još i modeli od 729 i maksimalnih 1 500 konja s benzinskim motorom. Što se pak tiče završne boje proizvođač ostavlja tu opciju samome kupcu.

Brzine koje se postižu ovim obiteljskim tenkom iznose i do 100 kilometara na sat.

Ono što pak je najbitnije, uz tenk imate osigurane rezerve gusjenice, paket rezervnih dijelova, osiguran servis te paket za hladno vrijeme.

Doseg vozila jednim punjenjem spremnika goriva je 402 kilometra, a u sami spremnik stane 321 litra goriva. Težina praznog vozila iznosi 3,85 tona s kojima ćete se bez nekog pretjeranog truda rješavati svih onih preplaćenih smetala po cestama.