Radni stol Tempel jedini je radni stol gospodo koji će vam ikad zatrebati

Neki smo dan pisali o džentlmenskoj sobi i potrebi svakog gentlemana da ima jednu prostoriju ili kutak koji će mu biti mjesto za odmor, kontempliranje ili mjesto za rad, odnosno kućni ured. Danas bi vam predstavili jedan komad namještaja koji doista možete smjestiti u bilo koji dio stana, ok malo će čudno izgleda u kupaoni, ali načelno bez nekih problema bi vam krasio gentlemansku sobu, ali isto tako i dnevnu sobu.

Radi se naime o radnom stolu, koji nije nimalo tradicionalni radni stol već svojevrsni dio interijera koji će plijeniti pažnju ne samo vaših prijatelja već i prijateljica koje će u vama vidjeti snalažljivog i praktičnog gospodina.

Radni stol zamišljen je za manje kućne projekte koji mogu biti hobi, ali mogu biti i vaš dodatni biznis kojim punite budžet (i isplaćujete investiciju upravo za ovaj stol).

Naravno još dobivate i odličan dio namještaja u kojem imate spremljene sve vaše potrebne alatke na jednom mjestu.

Inspiraciju za dizajn autori su pronašli u namještaju iz 19. stoljeća. Na prvi pogled djeluje robusno i nešto što je namijenjeno smještaju u garaža ili nekoj radioni, no iznenadit ćete se koliko je praktičan i koliko će odgovarati u vašem interijeru.

Dakle, Tempel Workbench Love Hultena ne samo da izgleda odlično već je i iznimno praktičan.

Ručne je izrade te je korišteno raznoliko drvo kao materijal, od oraha pa sve do jasena. Fine je obrade te ćete na pri ogled pomisliti da se ipak radi o nečem što je bolje gledati, a ne raditi na njemu, no ipak je zamišljen da vam bude radni stol koji će podnositi sve vaše vikend projekte i nemile zadatke.

Opremljen s mnoštvo ladica za spremanje alata i materijala, a isto tako ima i mjesto na kojem možete objesiti posebni alat ili neke druge stvari.

No, najbolje tek dolazi. Radni je stol pravo malo elektronsko čudo. Stol je opremljen prilično snažnim računalom, 24 inčnim monitor te glazbenim 2.1 sustavom zvučnika. Spomenimo još malu stanicu ze lemljenje, osvjetljenje te mnoštvo prostora za razni alat.