NOVI ŽIVOT VINILA RokBlok ne vrti ploče, on se vozi po njima

Prvo su bili gramofoni. Onda su neki gramofoni postali prijenosni da bi zatim vinilne ploče na neko vrijeme praktički nestale iz široke upotrebe. Srećom, došlo je novo vrijeme, a s njim i RokBlok: najmanji bežični gramofon na svijetu.

Gramofon je zapravo blok veličine 5x5x10 centimetara koji se vozi po vašim omiljenim pločama, lagano kruži uz brzinu od 45 ili 33 okretaja u minuti, vraćajući živahni vintage zvuk u život.

Ali za taj užitak uopće ne morate biti u svojoj dnevnoj sobi. Doslovno možete pustiti svoju omiljenu stvar svugdje gdje ima vodoravne površine. Park? Naravno. U baru? Jasno. Na zabavi? Definitivno.

Najbolje od svega, ne morate biti profesionalni DJ da biste koristili ovaj cool gramofon: jednostavno stavite RokBlok na ploču i dignete polugu za početak pjesme. Želite li pak zaustaviti vožnju, samo držite ruku iznad njega da se poluga opet preklopi.

Na toj istoj maloj polugi ima prekidač koji se koristi za uparivanje s bežičnim zvučnicima ili slušalicama. Jednostavnije ne može biti.

S ugrađenim predpojačalom i zvučnicima, Bluetooth dosegom do 10 meatra, punjivom baterijom i iglom na dnu, ovaj minijaturni gramofon ukupne težine 9o grama sve je što trebate za uživanje u omiljenim melodijama.

Samo se još morate sjetiti gdje su vam ploče…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.