VIDEO Elon Mask predstavio svoj bacač plamena po cijeni od 3 570 kuna

Uračunajte na to još carinu, PDV i neprocjenjivu reakciju carinika kad vidi da želite uvesti bacač plamena.

Elon Musk ima ideju, koju će realizirati, da problem prometa u Los Angelesu riješi serijom tunela, odnosno kako kažu na službenim stranicama promet mora krenuti u treću dimenziju, odnosno postati 3D. Sasvim logičan i razuman potez, a opet u pitanju je Elon Musk tako da će tuneli relativno brzo biti i gotovi, a zajedno s letećim automobilima.

Povodom toga negdje u prosincu je proizveo 50 000 šilterica s natpisom The Boring Company te je dao obećao da ako ih proda da će kreće s proizvodnjom i proizvodnjom The Boring Company bacača kamena, jer kako je rekao u jednom Tweetu – klinci to vole.

Naravno, nismo dugo čekali.

https://www.instagram.com/p/BeeTFQ7AYhy/

Svi mi koji smo sa suzom u oku palili polja marihuane u Far Cry 3 uspješnici jako dobro znamo koliko je bacač plamena krasna igračka.

https://www.instagram.com/p/BeeUSFwgLrM/

https://www.instagram.com/p/BeeYW0NA1HU/

Uglavnom, kape su rasprodane, a prvi prototip bacača plamena je predstavljen odabranom dijelu publike koji ima lozinku za pristup stranicama za narudžbu.

No, jedan je Reddit korisnik probio lozinku ukucavši flame i skinuo slike prototipa, te screenshot da  je Musk doista proizveo bacač plamena i da ga možete naručiti za 600 dolara.

Samo nam još uvijek nije jasno kako se dolazi do lozinke, koja je, naravno, u međuvremenu promijenjena.