Practixove bućice i girje idealan su i obavezan dodatak vašoj kućnoj teretani

Rijetki od nas imaju vremena za provođenje u teretanama, jednostavno nije nam to stil života (čitaj klasična lijenost) tako da se vrlo često okrećemo modelima kućnog vježbanja. Orbitreci, bicikli, razne kućne sprave za vježbanje, stolovi za vježbanje koji se pretvaraju u stolove za dnevni boravak, samo su dio poželjnog asesoara svakog kućnog lovca na mišiće, kondiciju, ali i zdravo tijelo.

Uz sve to potrebne su nam i bućice za vježbanje, odnosno jednoručni utezi (dumbbells) te girje (Kettlebells). Raspon težine bućica i girja može ići od 2 pa sve do 20 i više kilograma tako da smo sad već u situaciji da nije dovoljan jedan kutak već posebna prostorija samo za sprave za vježbanje.

Ako smo ljubitelj svestranosti i minimalizma u neku ruku, te u laganom deficitu s kvadraturom doma, te koristimo stol za vježbanje poput ovog onda svakako u inventar kućne nam teretane moramo ubaciti i Practixove M25 i M45.

Naime, ne samo da će zauzimati vrlo malo prostora, odnosno nećete ih ni primijeniti sve ono vrijeme kada će sakupljati prašinu, ove girje i bućice su praktični jer se daju kombinirati u razne, hm, težine.

Practix dakle možete naručiti u dvije veličine M25 i M45. M25 je laganiji set te iz njega možete kombinirati četiri girje i tri bućice. Raspon težine ide od 2,3 pa sve do 11,5 kilograma. M45 pak zamjenjuje sedam girja i šest bućica s rasponom težine od 2,3 do 20,5 kilograma. Osim, težine imate naravno i izbor boje.

Practix je još uvijek u Kickstarter kampanji, cilj je dostignut što znači da proizvodnja ide, a ako se ubacite u prvi vlak narudžbi girje i bućice mogu biti kod vas ovog rujna, taman kad se vratite s ljetnih godišnjih odmora.