Je li to sprava za vježbanje? Je li to stolić za dnevni boravak? Oboje

Snöblock je sprava za vježbanje. Snöblock je stolić za dnevni boravak, stolić za kavu. Snöblock nije ona naprava na kojoj se treniraju borilačke vještine, a koja služi za razbijanje dasaka glavom ili rukom, iako tako izgleda. Isto tako Snöblock dolazi iz Skandinavije i svojim dizajnom i funkcionalnošću uklapa se u svaki interijer, baš kao i namještaj iz Ikee.

Snöblock je zamišljen za brzinske treninge, i za brzu transformaciju iz stolića u samu spravu za vježbanje. Penjanje na kutiju, vježbanje udaraca, čučnjevi s iskorakom te još nekolicina vježbi za koje doista ne znamo nazive samo su dio repertoara koji vam stoji na raspolaganju, a prije nego ovu spravu za vježbanje pretvorite u stolić za ispijanje kave i čaja s boljom polovicom koja će se diviti vašoj netom utreniranoj mišićnoj masi, a i sami znoj koji će ostati dnevnoj sobi bit će na vašoj strani.

Snöblock je izrađen od drveta iznimno jake finske breze. Modularan je te se može podešavati po visini u razmacima od 5 cm, tako da se dodaju odnosno oduzimaju drveni blokovi.

Svako blok ima težinu od 3.2 kilograma što pak zamjenjuje bučice pri treniranju s utezima.

Iz Fitwooda nisu rekli koju točnu težinu blokovi mogu izdržati, a bitno je jer po njima skačete, ali obećavaju da će izdržati sve lakše od traktora.

Kampanju Fitwooda možete podržati na Kickstarteru, a kako izgleda sredstva im nisu nadohvat ruke, što nam je osobno malo čudno jer jednim udarce rješavate u najmanju raku dvije muhe u stanu.