POSAO IZ NAJVRUĆIH SNOVA Ovi parovi putuju svijetom i vode ljubav

A mislile ste da je istraživanje svjetskih piva posao iz snova.

Tvrtka Skyn koja se bavi proizvodnjom kondoma i lubrikanata odabrala je 30 parova iz cijelog svijeta kako bi kreirali svojevrsni putni vodič s najboljim mjestima za voditi ljubav, odnosno najbolja mjesta na svijetu za poseksati se.

Kako ovo nije klasični vodič za putovanje, tvrtka je odabrala samo one najkompatibilnije parove te ih poslala na različita romantična mjesta diljem svijeta.

Zauzvrat, parovi se moraju primiti posla onako kako najbolje znaju i kako najbolje uživaju te svoje priče, iskustvo, doživljaje, uzbuđenja podijeliti na projektu Places of Intimacy koji je time postao svojevrsni jedinstveni vodič za najseksi mjesta na svijetu.

Popis je to hotela te razne tajne lokacije na kojima se u posebnoj intimi može posvetiti sami sebi i svojim tjelesnim užicima. Tu su i fotografije, ali i seksi priče parova. Spomenimo samo neke naslove poput Ugrijani pokraj kamina, Omotani u neobičnoj stolici, Otkriće na drvenoj škrinji ili Držeći se za luster.

Na službenoj su stranici posjetiteljima cijeli projekt opisali jednom rečenicom:

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ono čemu se divite njihove su fotografije, ono što čitate njihove su priče, sada je na vama red da budete intimni, otkrijte nova mjesta i osjećajte sve.[/perfectpullquote]

No, iako niste upali među ovih 30 sretnika svakako imate šanse, a na mjesečnoj bazi, osvojiti tiskanu verziju vodiča “Places of intimacy” zajedno s putovanjem u Brazil.

Ako ste zainteresirani posjetite njihovu stranicu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.