Top 10 mjesta za seks u javnosti

seks
Foto: 123RF

Iako u većini slučajeva neudoban, seks u prirodi je iznimno privlačan. Livade, parkovi i plaže mogu biti nevjerojatno uzbudljive lokacije, no morate voditi računa o otrovnom i bodljikavom bilju, kukcima i životinjama, ali i zalutalim prolaznicima.

Sve što trebate znati prije seksa vani

Uvijek, ali baš uvijek kada je riječ o seksu na javnom mjestu može se dogoditi da vas netko ulovi usred čina. Na to jednostavno trebate biti spremni, ali nemojte dozvoliti da vam to umanji želju za seksom. Naravno, odaberite mjesto koje je što bolje skriveno od očiju javnosti ili to radite u gluho doba noći kada su šanse da vas vide slučajni prolaznici svedene na minimum. Ne moramo vam ni naglašavati da se mjesta na kojima je moguća prisutnost djece pogotovo moraju izbjegavati.

Drugo, seks na javnom mjestu je ilegalan. Tako da, prije no što se upustite u tu uzbudljivu avanturu morate biti spremni i na rizik da može doći policija i da vam prijeti dosje seksualnog prijestupnika što nije nimalo primamljivo.

Nadamo se da vas nismo previše uplašili time što smo vam otkrili potencijalne rizike. Ipak, seks na javnom mjestu ne bi bio toliko uzbudljiv da sa sobom ne nosi određene rizike.

Sada kad znate na što trebate paziti, pročitajte kojih top 10 mjesta su najbolji odabir za seks u javnosti i krenite u akciju!

Mjesta za seks u javnosti

1. Dvorište ili balkon

Za one koji su se prvi put odlučili isprobati seks na javnom mjestu balkon ili dvorište su dvije odlične opcija jer:

a) nije javno mjesto u pravom smislu te riječi

b) ipak ćete dobiti dojam kako je raditi te stvari vani

2. Automobil

Seks u autu isto tako je namijenjen za one koji tek planiraju isprobati seks na javnom mjestu jer se ipak ne radi o otvorenom prostoru, a imate i mogućnost otići daleko u osamu gdje vas gotovo nitko ne može uhvatiti usred čina. Nedostatak seksa u autu svakako je manjak mjesta pa bi bilo dobro da ste fleksibilni i spremni na sve što nosi seks u skučenom prostoru kao što su potencijalni udarci ili modrice.

Oni ekstra hrabri i željni avanture mogu izaći iz sigurnosti automobila i isprobati seks na haubi. Ne moramo spominjati da pritom auto treba biti ugašen, a ručna kočnica podignuta.

3. Plaža

Mirna ljetna noć, topli povjetarac i šum valova! Što više poželjeti? Ako ste se odlučili za seks na plaži onda obavezno odaberite miran dio plaže, udaljen od prvih kuća i apartmana. Obavezna oprema pritom je dekica ili ručnik, pogotovo ako je riječ o pješčanoj plaži. Također, držite se kopna jer, koliko god seks u plićaku zvuči uzbudljivo, nije pametan izbor.

4. Park ili šuma

Tko ne voli malo akcije usred zelenila prirode? Pronađite neko neosvijetljeno mjesto bez prometa i bacite se na posao. Ovdje je dekica isto tako obvezna oprema jer nitko ne želi zaraditi ugriz krpelja tamo dolje! Pokušajte ne ići preduboko u ”mrak”.

5. Krov zgrade

Živite li u zgradi i imate li pristup ravnom krovu onda ste sretnici koji mogu isprobati seks upravo tamo. Otvoreni je krov poput vašeg balkona, samo pazite jer vas tamo može uloviti bilo tko.

6. Hotelska soba

Ok, hotelska soba nije javno mjesto, ali je sasvim dobro za one kojima je udobnost vlastitog doma već dosadila, a još uvijek se ne usude seksati vani. Nemojte puno planirati, nađite se u predvorju hotela, zaigrajte uloge, popijte piće i krenite u svijet u kojem su sve seksualne maštarije ostvarive.

7. Šator

Ako vas privlači seks u prirodi, ali vas je ipak strah kukaca i divljih životinja, onda je seks u šatoru pravi izbor za vas. Postavite ga u osamljenom dijelu kampa ili šume, a čak možete i u vlastitom dvorištu i prepustite se užicima seksa na javnom mjestu. Samo pazite da platite boravišnu pristojbu kako se ne biste našli usred prekršaja.

8. Svlačionica 

Klasična fantazija koja dobro funkcionira jer u garderobama nema kamera! Pokušajte s velikim trgovačkim centrom i malo prostranijim dućanima s većim garderobama i odaberite vrijeme kada nije velika gužva. Dodatni savjet: gledajte se u ogledalo.

9. Kino dvorana

Rane matineje ili ponoćne premijere na koje ionako nitko ne ide odlična su prilika. Svakako pazite da ste stvarno sami u kinu i pokušajte izvesti to što diskretnije.

10. Lift

Seks u liftu moguć je samo u zgradi s puno katova i sporim liftom. Za ostvarenje ove mladenačke fantazije vrijedi nekoliko pravila:

  1. budite ekstremno brzi
  2. nadajte se da nitko neće pozvati lift
  3. provjerite postoje li u liftu kamere

Ako vam se dogodi da ste se s partnerom zaglavili u liftu, dajte si oduška!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.