PIVO, BRADE, ROCK&ROLL… Svi ste pozvani na rođendanski Beerfest u Čakovcu

Nekad industrijski, a danas društveni, kompleks Stari Hrast u Čakovcu sljedeći će tjedan ponovo biti domaćin pivskog festivala Beerfest Sjever.

Po sedmi put zanatske pivovare, neovisni pivari, ali ovog puta i burgeri, ljuti umaci, rakije i cideri dolaze na gastro i pivsko druženje u Stari Hrast.

U petak 25. svibnja od 16:00 sati očekuju vas Zmajska pivovara, Pulfer, Lepi Dečki, Buzdovan, Good Spirit, Mlinarica, 5th Element Pivovara Daruvar, Dubrovnik Beer Company, Šibenska Pivovara, Prvo Viško Pivo, Bura Brew iz Poreča, ali i ljuti Juta Spiza i OPG Hrustek uz burgere i klopu iz Starog Hrasta, dok se za atmosferu brinu odlični domaći bendovi.

Pivski festival počinje službenom proslavom prvog rođendana pivovare Lepi Dečki iz Čakovca, dobitnika nagrade Grada za gospodarstvo u 2017. godini. Lepi Dečki u samo godinu dana postali su neizostavni brend Čakovca i Međimurja.

Po prvi put će se po uzoru na našu Najbradu birati i najbrada Sjevera Hrvatske.

Brijačnica Brico će, uz pomoć brojnog ženskog žirija, u dvije polufinalne i finalnoj večeri u maniri Eurovizije birati i srediti najbolje bradonje. Osiguran je i nagradni fond te kvalitetno natjecanje u stilu, obliku, veličini te načinu nošenja brade.

Glazbenu kulisu oba dva dana čine mladi ska bend Green Fish, Zibe Unplugged, Kula, DJ-a #PNCJ, Bijela Laž i Clone Age s kojim će se festival službeno i zatvoriti.

Desetak pivovara iz svih krajeva Hrvatske pripremit će preko 30 pivskih stilova, bit će tu i raznih likera, ljutih umaka, ali i neizostavno natjecanje u ispijanju ljutih piva, nošenju pivskih bačvi i slušanju najboljeg rock-a u gradu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.