LUDE 80-e Ovako su usamljeni muškarci prije interneta i mobitela tražili partnerice

Nekih 30 godina prije nego je Tinder omogućio da nekome izrazite simpatije jednostavnim pokretom po ekranu mobitela, video poruke bile su najpopularniji izbor onih koji su bili spremni uskočiti na neizvjesni vrtuljak ljubavi.

U 1980-ima ljudi bi otišli u neku od agencija i snimili kratku video poruku opisujući svoje hobije, strasti i interese, odjeveni u svoje najljepše veste.

Već 25 godina imam pretplatu na Playboy…

U poruku bi obavezno bio uključen opis idealnog partnera, karakteristike koje biste tražili, kao i one koje ste nastojali izbjeći. Ali, možda najvažnije, morali ste (očigledno) koristiti nekoliko blesavih fraza…

Ne bojim se pijeska na svom smokingu, ako se ti ne bojiš da će ti vjetar pokvariti frizuru spustim li krov…

Video bi se umnožio na VHS (video-kasete), koje bi agencija podijelila osobama za koje bi procjenila da ima slične interese poput vas i čiji vam profil odgovara. Ako bi se nekoj od tih potencijalnih izabranica svidjela vaša videoporuka, a vama njihova, agencija bi dogovorila susret i upoznala vas.

Ne tražim neku ogromnu životinju koja misli samo na hranu.

Premda je, kao što ćete vidjeti u videu, vrlo vjerojatno da mnogi od ove gospode još uvijek čekaju njihov savršeni spoj ili, bilo koga, ako ćemo pravo, da ih nazove.

I onda će netko reći da se vremena ne mijenjaju…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.