NA ULAZU TRAŽE DOKAZ U Hangover bar smijete samo ako ste mamurni

Osjećate se preosjetljivo? Razumijemo vašu bol!

Svi smo bili u tom stanju, ležeći u krevetu, boreći se s mamurlukom i pitajući se čemu nam je to trebalo u životu. Htjeli mi to priznati ili ne, mamurluk boli. Boli tijelo, boli glava, a često i želudac. Pronađeno je rješenje, a gdje drugdje nego u Amsterdamu. Otvoren je prvi u svijetu bar za mamurluk – pop-up “Hangover Bar”.

Na ulazu u bar trebat ćete dokazati mamurluk

Inspektori, na ulazu u bar, su tu da provjere jeste li zaista i koliko mamurni. Ukoliko alkotester pokaže barem 0,5 ući ući ćete u bar i biti dočekani s udobnim krevetima, biljkama i palmama, bocama kisika i još koječim. Nije bilo teško doći na ovakvu ideju. Krvave oči, u ustima okus mrtve ptice i osjećaj barem pola kilograma čavala zabijenih u glavu i najizdržljivije bi natjeralo da pokleknu.

Utočište na kojem će vam jetra biti zahvalna

Vrlo zanimljivog naziva “Hangover bar” za početak pruža udobno, toplo, zeleno i relaksirajuće okruženje za odmor. Udobni kreveti na kojima možete ležati (ili lagano plakati zbog boli) u kombinaciji s palmama i ostalim biljem već donose osjećaj olakšanja. Zdravi sokovi i posebno kreiran anti-mamurluk meni pomoći će pri oporavku jetre. Obroci će biti dostavljeni u krevet, gdje možete spavati ili gledati film, u periodu od 10 do 18 sati. Tu su i boce s kisikom, koje će pomoći da pročistite pluća i osjećate se bolje.

Da, i ako slučajno dođete, a niste dovoljno mamurni, organizatori će rado ponuditi votku, tako da se možete “razvaliti” dovoljno da se vratite sljedeći dan mamurni. Kako brižno:-) Više pogledajte još i ovdje.