KOLARBYN ECO-LODGE Najprimitivniji, a najbolji hotel za pobjeći iz krute svakodnevice. Potvrdili drvosječe

Pustili ste bradu, obukli kariranu košulju, dva puta posjetiti teretanu, popili jednu pivu od pola litre unutar 20 minuta i odjednom ste pravi pravcati urbani drvodječa? Moram vas razočarati u tome jer ni brada, ni karirana košulja ne čine drvosječu, a pravom bradonji, muškarcu od brade, pola litre pive odlazi ispod desetak minuta.

No, ipak imamo iznenađenje za vas, a ono se nalazi u dalekoj Švedskoj. Problem? Daleko vam je? Nema mamine kuhinje? Ekipice iz omiljenog kafića? Možda da ipak ostanete doma?

Ovaj hotel primitivnog luksuza od 12 loža nalazi se u Švedskoj te nosi zajednički naziv Kolarbyn Eco-lodge. Ujedno je ovo jedini način da dokažete da ste doista pravi lumberjack, bradonja, muškarac, odnosno gospodin koji se snalazi u bilo kojoj situaciji.

Zaboravite na ikakav moderni luksuz i blagodati današnjeg doma. Nema tekuće vode, grijanja, struje, televizora, interneta. Ove lože su za one koji se doista žele maknuti iz svijeta današnjice, stresa, civilizacije. Pitate se gdje je WC? Odmah iza prvog drveta. Tuš? Jezero je u blizini.

No, ipak, na kraju krajeva, ovo je hotel, i samo noćenje će vas koštati oko 60 eura, tako da ne morate brinuti oko hrane te ranojutarnjih odlazaka u lov. Delicije dostojne svakog drvosječe čekaju samo na vas.