UMJETNA INTELIGENCIJA Kinezi predstavili kiborga za seks ‘sljedeće generacije’

Kineska tvrtka DS Doll objavila je video kojim potencijalne klijente upoznaju s novom generacijom robota za seks koje planiraju prodavati širom svijeta.

Video prikazuje strahovito realnog robota za seks, koji trepće i pomiče usta dok govori mandariski. Dalje na snimci lutka pomiče čitavo tijelo, što nijedan kiborg do sada nije mogao.

Lutka za seks nosi prozirnu zlatnu haljinu, miče ramenima, klima glavom, a čak i mijenja izraze lica dok gleda u kameru.

DS Doll kaže da mogu postati prva svjetska tvrtka za masovnu proizvodnju i prodaju samodostatnih robota za seks s umjetnom inteligencijom i pokretima čitavog tijela.

Sam, voditelj marketinga u DS Dollu, kaže da će pokreti ramena i vrata kakvi se vide na snimci biti uključeni u drugu generaciju seks-kiborga.

Kaže da će postojati i mogućnost uklanjanja udova, slično mehanizmu EX-Lite lutke. Prototip je trenutno samo poprsje, ali se istovremeno radi i na tijelu.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]”Druga generacija će imati umjetnu inteligenciju sličnu Siri ili Alexi kako bi razgovarali s vama, i druga će generacija pružati puno veće iskustvo interakcije od prve”, rekao je za Daily Star.[/perfectpullquote]

Lutkom će se upravljati preko aplikacije i zapravo NEĆE imati punu autonomiju umjetne inteligencije, ali će moći “prikazati mnoštvo izraza lica po našim željama”.

Ostale značajke uključuju reprodukciju glazbe i snimanje glasa.

Od osnivanja 2010. godine DS Doll mjesečno proizvodi oko 400 prilagođenih modela svih oblika i veličina. Njihovi top modeli kreću se od 4000 do 4500 dolara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.