GRILLA GRILL pušnica te konvekcijska pećnica na pelete

Sezona grillanja i vrtnog roštiljanja, a s prvim sunčanim danima, službeno je i otvorena.

Grilla Grill, prije svega, odlična je i korisna multifunkcijska vrtna aparatura za roštiljanje. Svoje shodna je to kombinacija osjećaja roštiljanja, automatskog sustava s digitalnim kontrolama, te konvekcijske pripreme nedjeljnog ručka. Grilla trill troši samo naše dragocjeno vrijeme i drvne pelete.

Njegova dvostruka komora za kuhanje iznosi 0,3 četvorna metra, a u kombinaciji sa sustavom puhanja, ventilatorom ova se aparatura pretvara u digitalno konvekcijsko kuhalo koje će osigurati ravnomjernu termičku pripremu jela.

Digitalni termometar radi u kombinaciji s motorom za doziranje peleta iz spremnika, a u koji možete spremiti do 9 kilograma peleta. Termometrom i automatskim doziranjem grila dobivate potrebnu dosljednu temperaturu.

Na raspolaganju vam je i termometar za praćenje temperature hrane, koji omogućuje stalno praćenje procesa kuhanja bez potrebe za otvaranjem kliznih vratiju.

Zauzima manje prostora od tradicionalnih samostojećih grillova ovih gabarita, a opremljen je i dodatnim kotačima za lakše manevriranje u prostoru.

Dobra je i kombinacija i za balkone, ako postignete dogovor sa susjedima ili ako to malo preostalog dima možete spojiti na sustav dimnjaka raketne peći.

Izrađen je od izdržljivog čelika, a kako bi se osigurala i dugovječnost ove vrtne konvekcijske pećnice odnosno vrtnog grilla.

A za dostavu se dogovorite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.