DRAME PO BRADI Kako i zašto je ovaj muškarac jeo vlastitu bradu

Evo jedan za rubriku bradato žutilo iz 2009. godine.

Ne bavimo se vijestima, tako da vas unaprijed upozoravamo da se cijeli incident dogodio negdje 2009. godine u američko gradiću Bogu iza nogu, svojevrsni pandan raznih naših “zaleđa” diljem obale. Harvey (41) i Joseph (33) Westmoreland dva su brata iz gradića Lawrenceburg u pokrajini Anderson države Kentucky u SAD.

Njih su naime tog spornog dana, sumještani Troy F. Holt, (47) i James E. Hill, (51), oteli, zatočili u obližnjoj staji te prijetili nožem. Cijela je drama za dvoje braće trajala pola sata, a u jednom je trenutku Harvey pod prijetnjom nožem bio prisiljen jesti vlastitu bradu.

Razlozi ovom nedjelu nisu baš najčišći. Lokalne novine spominju samohodnu kosilicu kao izvor razmirice (koju je Harvey navodno kupio za 20 dolara), neki čak spominju i mističnu fatalnu ženu, no najrealniji razlog ovoj bradatoj prijetnji, a kako je jedan od napadača, Holt, izjavio je – “Popili smo malo i sve je otišlo van kontrole”.

Iako se ovaj napad na bradu dogodio 2009. godine tek je par godina kasnije isti dospio u javnost, a nakon osuđujuće presude lokalnog suda za napadače s time da su iz suda išetali slobodni, ali sljedećih 5 godina ne smiju ponoviti klasično djelo. Vjerojatno je sutkinja poznavajući žitelje ovog gradića došla do zaključka da zatvor ili neka druga kazna nemaju smisla.

Najzanimljivije u svoj toj priči pak je možda i pitanje novinarke lokalnom medija upućeno Harveyu: “Kakav je osjećaj jesti vlastitu bradu?” Harvey joj nije ostao dužan te odgovorio junački “Jesi li ikad žvakala spužvu? Osjećaj je točno takav”.

Harvey Westmoreland pak je i nakon ovakvog delikatnog novinarskog pitanja jedino želio zaboraviti cijeli ovaj incident. Iako ne planira oprostiti svojim napadačima, niti im dopustiti da se pojave pred njegovom kućom daljnje korake u kažnjavanju svojih mučitelja nije poduzimao.
Drama. Jednostavno drama.

Ako pak vam je dosadno čitajući ovaj nedjeljni humor, evo vam jedne ideje za zanimaciju:

Cijeli članak o prisilnom konzumiranju vlastite brade možete pročitati u ondašnjem lokalnom dnevniku u rubrici “local/crime”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.