Stropsom naoštrite jednokratne britvice i osigurajte im do 5 puta duži vijek trajanja

Većina jednokratnih britvica za brijanje je upravo to što im i naziv sugerira – jednokratne se. Drugim riječima sretnici s mekšom i rjeđom bradom mogu čak izvući i 2-3 brijanja jednom britvicom prije nego ona postane neupotrebljiva te počne ostavljati krvave tragove po koži, a brijanje postane bolno.

Za prosječnog muškarca koji se brije jednom dnevno ili svaka dva dana taj se dodatni trošak može dignut i preko 1 500 kuna godišnje samo zbog toga jer koriste jednokratne britvice.

Problem se javlja naravno zbog brzog zatupljenja oštrica i one više ne režu, nego pomalo sjeku i čupaju. Naravno kad su nove rade savršeno.

The Strops je zanimljiv proizvod koji će i te starije, upotrebljavane britvice ponovno naoštriti i očistiti te će brijanje njima biti poput novih, a sve što trebate napraviti je nekoliko poteza po abrazivnoj površini.

howtostrop

Osobno ne znam kako i koliko funkcionira Strops, ali ono što znam je da britvica doista postaje oštrija ako je recimo oštrimo po traperu odnosno denimu, odnosno levisicama. To smo svi radili, a Strops je upravo izrađen od najfinijeg i najotpornijeg denima te će osigurati britvici i 500% dulji vijek trajanja.

Osim toga u Stropsu vam mogu ušiti i vaše inicijale tako da zs nekih 46 dolara dobivate doista jedinstveni proizvod.

shaveface-webres-034 shaveface-webres-037 shaveface-webres-001