CHU-HI Coca-Colino je prvo alkoholno piće

"Skroman eksperiment za specifični dio tržišta."

U Coca-Coli su odlučili proizvesti i u prodaju staviti svoje prvo alkoholno piće. Iako se točan datum još uvijek ne zna, ono što znamo je da će ovo piće biti dostupno samo u Japanu i nosit će naziv “Chu-Hi” prema njihovom već popularnom piću.

Piće je to koje će biti mješavina shōchūa, alkoholnog destilata riže, ječma, slatkog krumpira, smeđeg šećera te raznih okusa i gazirane vode.

Postotak alkohola u Chu-Hi obično ide od 3% do 5%, a samo je piće u Japanu iznimno popularna alternativa za pivo. Chu-Hi je već dostupan u različitim okusima, a kao što su kivi, grožđe, ali i okusi vanilije i slični.

Nažalost, u ovom trenutku Coca-Cola nema planova proširiti dostupnost ovog pića van Japana, a kako je i izjavio predsjednik kompanije Coca-Cola Japana Jorge Garduño ovo je samo jedan “skroman eksperiment za specifični dio tržišta.”

Inače je Coca-Cola u Japanu već proizvela nekoliko specijalnih i prije svega ekskluzivna pića kao što je cola oplemenjena vlaknima ili njihovo posljednje piće okusa breskve koje je bilo proizvedeno povodom slavlja “Momo no Sekku”, odnosno sezonskog festivala bresaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.