Ovo je muški remen koji će vam spasiti život, svaki puta

Opremite se Slidebelt Survival remenom koji će vam spasiti život u bilo kojoj situaciji, remenom za kojeg misle da je samo modni dodatak osobe profinjenog ukusa.

Gradski ste gospodin, modno osviješteni, uvijek u dobrom društvu, još boljih manira. Nježnog, ali odlučnog pogleda, bonton vam je dnevna lektira, a u kuhinji se snalazite bolje od, ionako previše eksponiranog, Jamiea Olivera. Ugodne večeri uživate sa najboljom obitelji na svijetu, vašom vlastitom, uz čašicu odličnog Chivaza te prefinu, a opet legalnu, kubansku cigaru, i sve to uz laganu vatricu omiljenog vam kamina. Vi ste, po svakoj teoriji, pravi gospodin, ma gentleman kakvog nema.

No, pustimo malo teoriju i pređimo na praksu. Postavit ću vam slijedeće pitanje – kako bi se snašli da se odjednom i bez ikakve najave pronađete u divljini bez ičega osim odječe koju nosite na sebi?

S pomalo misterioznim smiješkom na licu, odgovarate mi: “Ma nema nikakvog problema. Imam remen koji će mi spasiti život.”

Remen koji će mi spasiti život?

Naravno vi ste proaktivan gospodin, uvijek spreman na sve. Vi ste oličenje modernog gentlemana. Vi ste se opremili Slidebelt Survival remenom koji će vam spasiti život u bilo kojoj situaciji. Remen za kojeg mnogi misle da je samo modni dodatak osobe finog i utančanog ukusa. Remen koji u sebi krije dobro čuvanu tajnu.

Ovo je muški remen koji će vam spasiti život, svaki puta

Kopča ovog remena osim što je vizualno privlačna, u suštini je multifunkcijski set alatki za preživljavanje u prirodi. Sadrži aluminijsku LED svjetiljku, nožić, spomenute multifunkcijske alate te naravno dodatak za pripalu vatrice, one prave, logorske.

Sami remen je izrađen od kvalitetnog poliesterskog materijala koji je zamišljen da bude čvrst i postojan pri svakojakim pritiscima, a alat za preživljavanje dobro je skriven na stražnju stranu kopče tako da ni najiskusnije modno oko ne može otkriti što skrivate u njemu.

Ovo je muški remen koji će vam spasiti život, svaki puta

Spomenuo sam otvarače raznih boca?

S modne strane pak radi se o dodatku koji dolazi u četiri različite nijanse koje je vrlo lako uklopiti u bilo koji stil odijevanja, a koji se traži od vas u danim trenucima.

Stoga nikad više nespremni na vjenčanje.