Bruce Willis je lice brenda HELL ENERGY

Kad kažemo Bruce Willis, svi znamo o kome se radi. Jedna od najvećih svjetskih akcijskih zvijezda postala je lice popularnog energetskog pića HELL ENERGY.

Jedna od najvećih američkih glumačkih zvijezda, Bruce Willis, potpisao je ugovor s brendom energetskih pića HELL ENERGY. TV oglas u kojoj je glavno lice Bruce Willis doživio je svoju premijeru u ponedjeljak, 2. travnja u mnogim zemljama diljem svijeta.

HELL ENERGY dosegnuo je novi ključni trenutak i postao prvi mađarski brend koji ima ugovor o oglašavanju s holivudskom zvijezdom A-liste, Bruce Willisom.

Suradnja nije samo jedinstvena za HELL ENERGY već je presedan na nacionalnoj razini s obzirom da ni jedna mađarska kompanija još nije surađivala s tako planetarno popularnom i aktivnom holivudskom zvijezdom.

“HELL ENERGY predstavlja dinamičnu energiju, snagu i kvalitetu i trebali smo nekoga tko će utjeloviti ove vrijednosti. Kad smo počeli planirati ovaj projekt, razmišljali smo o nekoliko različitih imena i na kraju smo odabrali Bruce Willisa. Poznat je diljem svijeta i njegovo ime je garancija za vrhunsku kvalitetu.”, izjavio je Péter Pantl, direktor marketinga za HELL ENERGY.

“Tvrtka s poznatom osobom kao njenim glavnim elementom aktivirana je istovremno u gotovo 50 zemalja koristeći današnje mogućnosti kao što su 360 komunikacija, posebice na društvenim mrežama. Uz to, moguće je vidjeti lice Bruce Willisa i na plakatima u prodajnim mjestima”, dodao je Pantl.

Ideja za reklamu temeljena je na in-house idejama koje su smjestile brend i glavnu zvijezdu u centar pozornosti ostavljajući u prošlosti klasične stereotipe vezane za energetska pića kao što su snažni automobili, brzina ili ljudi koji se zabavljaju.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.