Mujjo rukavice su tople, udobne, odišu stilom i prožete su modernom nanotehnologijom

Zima tek dolazi, gospodo.

Jutros je bilo prilično hladno gospodo, a kako predviđaju winter is coming pa smatramo da bi vam dobro došle jedne tople i ugodne rukavice za jutarnje putovanje na posao, a da pritom uredno možete surfati svojim (budućim) omiljenim web destinacijama.

Klasične rukavice nisu pogodne za površine osjetljive na dodir, odnosno rukavice koje to jesu obično imaju poprilično ružne zakrpe na palcu i kažiprstu kako bi mogli upravljati ekranom.

Međutim ove Mujjo rukavice (čita se Muđo ili Mužo, a ne Mujo) ne samo što su cijelim svojim tijelom prilagođene upravljaju površinama osjetljivima na dodir, pa čak i dlanovima, već su izrađene od fine kože etiopskog janjeta. Gornji je dio rukavice ili od kože ili od kukičanog egipatskog pamuka, dok je unutrašnjost ispunjena mekanim i toplim mongolskim kašmirom.

Ne samo da su tople, mekane, udobne i doista odišu stilom kojeg zaslužuje svaki gospodin, rukavice su prožete modernom nanotehnologijom tako da njima možete upravljati baš svim površinama osjetljivima na dodir, od vaših mobitela, ekrana, uređaja za kupnju karata. Praktički nije više potrebno skidanje rukavica za vrijeme hladnog jutarnjeg ili večernjeg vremena.

Proizvode se u Nizozemskoj, a možete ih naručiti na službenim web stranicama ili prema riječima proizvođača u iStyle dućanima, iako ih mi nismo uspjeli pronaći.