Sophetic ručno izrađen novčanik za gospodu biznismene sa stilom

Pogledajmo realno što vam sve treba u novčaniku za dnevnu upotrebu? Nekoliko kreditnih kartica, vozačka dozvola, osobna karta i eventualno nekoliko kovanica od dvije ili pet kuna za kolica u trgovačkom centru. Stoga, slobodno možemo reći da su vremena debelih novčanika daleko iza nas i vrijeme je da razum prevlada te sa sobom nosimo samo ono najpotrebnije. Prostor koji pak se oslobodio u džepu uvijek možete iskoristi za neke druge sitnice.

Sophetic je novčanik koji je drugačiji od ostalih novčanika današnjice. Ne samo po svom elegantnom dizajnu koji je kao stvoren za modernog poslovnjaka već je odlična alternativa velikim imenima industrije. Smeđi Compact Bi-fold je novčanik koji je ručno proizvedene od strane Ekvadorskih obrtnika, a koji koriste prirodnu i kemijski ne tretiranu smeđu kožu u kombinaciji s iznimno otpornim poliesterom.

Novčanik sadrži džepove za pet kartica, jedan džepić za spremanje bilježaka te poseban pretinac za te famoznu kovanice, odnosno više njih.

Dolazi u vrlo simpatičnoj drvenoj kutiji koja je zamišljena da se može koristiti i za nešto drugo.

Uglavnom, novčanik je to ručne proizvodnje, pristupačne cijene te izrađen od izdržljivih materijala koji će vam svojoj estetikom, elegantnošću te izdržljivošću služiti dugi niz godina.