IDEJE za darivanje, ali samo za prave gentlemane

Ideje za darivanje

Kao što svake godine u prosincu, na svim radio stanicama, George Michael plače za srcem kojeg je darovao “Last Christmas”, tako u prosincu počinje i atak sa svih strana s božićnim darivanjem. Ako vam je, kao i nama, dosadila standardna ponuda i rado biste sebi, djedu, kumu što se odvažio pustiti bradu za movember, darovali nešto drukčije, pogledajte naše, gentlemanske ideje za darivanje.

Boston Grooming set

Za one gentlemane koji su često na putu, koristan će dar biti toaletna torbica branda Aesop. Torbica sadrži osam mirisno usklađenih, različitih proizvoda za mušku njegu. šampon s ekstraktom peperminta, smreke i čajevca. Regenerator za kosu sadrži bergamot, mentu i smrekine bobice koje omogućuju osnažujući, muževan miris. Nakon brijanja, za njegu lica, tu je hidratantna krema, također, na biljnoj bazi. U setu su još i balzam za lice i za tijelo, tonik za lice, vodica za usta. Praktičnost ove ideje za darivanje, osim što je dimenzijama prikladna i za najmanju putnu torbu, nalazi se i u mogućnosti nadopnunjavanja bočica prema potrebi. Kupiti ga možete ovdje.

Ideje za darivanje

Linely drveni kalendar (koji ne ističe)

Poseban je zbog retro dizajna, ali i zbog toga što ovaj kalendar nikada ne ističe. Ručno i stručno izrađen od javorovog i orahovog drveta, s laserski izrezbarenim i pozlaćenim datumima i danima, poslužit će i kao neobičan, dizajnerski ukras svakog doma ili ureda. Kupiti ga možete ovdje.

Ideje za darivanje

Jason Markk set za njegu cipela

Poznato je da su jedna od glavnih stvari na koje gentleman treba paziti upravo urednost i čistoća cipela. Smišljeno opskrbljen top proizvodima, Jason Markk set za njegu cipela, neizostavan je dio accessoara svakog gentlemana koji drži do sebe. Ovo limitrano izdanje sastoji se od osnovnog seta s četkicom i sredstvom za čišćenje, veće četke, vlažnih maramica, krpice s mikrofibrom i spreja za zaštitu od mrlja i vode. Prigodno, set je zapakiran u kutiju koju je dizajnirao poznati ulični umjetnik iz Los Angelesa. Kupiti ga možete ovdje.

Ideje za darivanje

Folk drveni set za šah

Vjerujemo da ćete se složiti s nama da igre nisu samo za djecu, zato smo u ideje za darivanje uvrstili i šah. No, ne bilo kakav. Sigurni smo da će vas ovaj drveni set oduševiti kao što je i nas. Ručno izrađen od jasenovog drveta, moderno dizajniranih figura, dolazi u etuiu od antilopa. Pravi, profinjeni, gentlemanski dar, zar ne?! Kupiti ga možete ovdje.

Ideje za darivanje