Bonbon uveo paket od 20 GB

Nova bonbon ponuda donosi pregršt novosti, kako za pretplatnike, tako i za korisnike bonova. Budući da je bonbon odavno poznat kao mreža za korisnike koji vole puno surfati, osvježenje ponude apsolutno je pogođeno i dočekano sa oduševljenjem od strane korisnika.

Pa, krenimo redom. Bonbon pretplatnici od 2. studenog moći će se počastiti Jako jako velikim Internet paketom, koji sadrži 20 gigabajta a cijena mu je 95 kuna. Ukoliko korisnik potroši paket prije isteka tekućeg mjeseca, cijena gigabajta se ne mijenja, što znači da korisnik svaki sljedeći gigabajt plaća nevjerojatno niskih 4 kuna i 75 lipa.

Bonbon nije zaboravio ni ljubitelje gotovih kombinacija, pa se novi paket nalazi u novoj Kombinaciji s jako jako velikim (internetom ;)), koja sadrži 2000 minuta (1000 prema bonbonu, 1000 prema ostalim mrežama), 1000 SMS poruka i 20 gigabajta prometa, a cijena joj je 120 kuna. To znači da ovu kombinaciju pretplatnik plaća 45 kuna manje nego što bi ju plaćao kada bi te pakete uzimao posebno.

Ne treba zaboraviti da je bonbon pretplata bez ugovorne obaveze stoga korisnici na bonove koji žele isprobati ovaj paket ili kombinaciju isto mogu učiniti prelaskom na pretplatu bez vezanja ugovorom na nekoliko mjeseci ili godina.

Treća novost je uvođenje još jedne nove kombinacije, koja se uvodi i u ponudu na bonove i na pretplatu.

Postojeću Kombinaciju s tri velika sada je zamijenila Kombinacija s jako velikim internetom , koja sadrži 2000 minuta (1000 prema bonbonu, 1000 prema ostalim mrežama), 2000 SMS poruka i 6 gigabajta prometa a cijena joj ostaje ista kao Kombinaciji s tri velika – 90 kuna. To zapravo znači da korisnik za istu cijenu umjesto 3 GB dobiva čak 6 GB i uz to štedi 45 kuna (toliko više bi ga ovi paketi koštali da ih uzima pojedinačno).

U novoj ponudi bonbon korisnici moći će biti doslovno – okruženi gigabajtima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

pregršt novosti, kako za pretplatnike, tako i za korisnike bonova. Budući da je bonbon odavno poznat kao mreža za korisnike koji vole puno surfati, osvježenje ponude apsolutno je pogođeno i dočekano sa oduševljenjem od strane korisnika." />