Stigao je novi GoPro HERO namijenjen avanturistima plićega džepa

Stigla nova GoPro kamera i, vjerujte nam na riječ, jeftina je.

Za sve lovce na adrenalin i avanturiste koji žele zabilježiti sve svoje uspjehe, a opet limitirana su budgeta, stigla je akcijska kamera koja će ih više nego zadovoljiti, a po svim aspektima, od performansi, do cijene.

Jednostavno nazvan GoPro HERO, ova minijaturna akcijska kamera sada spaja HERO 6, HERO 5 i Fusion 360 kameru kao dio kompletne linije GoPro obitelji.

HERO je opremljen 2-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir i vodootporan je do 10 metara dubine, omogućujući tako dokumentiranje vaših uspjeha na kopnu, ali i u vodi.

Proizvodi provjereno sjajne fotografije od 10 megapiksela, dok kvaliteta videozapisa ide od 1440 piksela u 60 sličica u sekundi d0 1080 piksela pri također 60 sličica u sekundi. Tu je još i mogućnost snimanja klasičnog HD videozapisa, mogućnosti upravljanja glasom, stabilizator slike i videozapisa.

Naravno HERO tako nema neke funkcije koje imaju skuplji modeli HERO 5 ili HERO 6 kao što na primjer ovaj ne može snimati 4K videozapis, niti može isporučiti ultra glatke usporene snimke. Nedostaju mogućnosti stabilizacije fotoaparata optičkom stabilizacijom slike.

Softver je također pojednostavljen kako bi se olakšala upotreba ovog fotoaparata.

Novi GoPro HERO namijenjen je avanturistima s manjim budgetom.

Osim toga, HERO sprema sve fotografije ili videozapise putem spomenute aplikacije GoPro tako da možete istog trenutka krenuti s dijeljenjem putovanja i iskustva s drugima korisnicima i prijateljima putem funkcije Quick Stories.

GoPro HERO se prodaje po cijeni od svega 199 dolara, što je više nego prihvatljivo gospodo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.