HRVATSKA FUNK DELEGACIJA 3. Hrvatska funk konferencija

8 sati iskonskog plesa u režiji 16 funk/soul/disko DJ-a

Nakon dva uspješna izdanja, 3. Hrvatska funk konferencija u organizaciji Hrvatske funk delegacije održat će se 4.studenog u Zagrebačkom klubu Boogaloo kada će nastupiti 16 iskusnih DJ-a  – pasioniranih kolekcionara, velikih ljubitelja funk, soul i disko glazbe.

Sada već tradicionalno, po provjerenoj recepturi  u središnjem dijelu konferencije – na partyu s početkom u 23h posjetioce očekuje osam sati neprestanog plesa i vrele atmosfere uz unikatni koncept konstantne rotacije za dj pultom šesnaest DJ-a  koji će prezentirati najbolje plesne brojeva iz osobnih bogatih  fonoteka funk/soul i disko glazbe. Dodatnu kvalitetu čitavom konceptu daje i autentičan glazbeni karakter svakog DJ-a koji  čine poznavanje mikrožanrova pomenute glazbe, dugogodišnje iskustvo za DJ pultom i vješto manipuliranje gramofona i miksera što publiku dovodi do ekstatičnih momenata.

[perfectpullquote align=”right” cite=”Dr Smeđi Šećer” link=”” color=”” class=”” size=””]Čaše u pod, ruke u zrak![/perfectpullquote]

Dobro poznati Hrvatskoj publici DJ-i koji će nastupiti 3.Hrvatskoj konferenciju su: Bijan, Bocca Sofistifunk, Borovich, Chill, Jopa, Kid VA, Kool S, Pips, SlipMat, Dr. Smeđi Šećer, Soul Bader, Tomo Ricov, Venom, Umbo i Werft. 

Pored party u sklopu konferencije takođe u klubu Boogaloo u popodnevnim satima bit će organiziran i prodajni sajam gramofonskih ploča specijaliziran na plesnu klupsku glazbu bez ograničenja u žanru i vremenskog razdoblja iz kojeg glazba potiče. Među izlagačima će se naći ponajbolji  Zagrebački  second hand dućani gramofonskih ploča kao i mnogi Hrvatski DJ-i.

Za one koji žele saznati nešto više o filozofiji, tehnikama i metodama  DJ-inga kroz povijest u sklopu konferencije  bit će organizirana kraća predavanja.

Više informacija o Sajmu vinyla,  predavanjima kao i ostalom sadržaju koji će se dodatno objaviti zainteresirani mogu saznati prateći Facebook stranicu Hrvatske funk delegacije ili putem informacija plasiranih putem zvaničnih medijskih pokrovitelja 3.Hrvatske funk konferencije čiji popis možete pronaći na dnu vizuala 3.HFK.

Ulaz na sva predavanja i prodajni sajam vinyla je besplatan, a cijena ulaznice za party  je 40 kuna i može se kupiti isključivo na samom ulazu od 22h u klub Boogaloo, Ulica Grada Vukovara 68.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.