PIVSKI FESTIVAL Superheroji i legende dolaze u Čakovec

Gotovo 353 godine nakon pogibije Nikola Zrinski Čakovečki, ili njegov duh, vraća se u Čakovec! Pivovara Međimurski Lepi Dečki pripremila je novi proizvod koji odaje počast ovom čakovečkom vojskovođi, hrvatskom banu i pjesniku. Pšenično pivo, pivo kojim se iznimno ponose ime je dobilo upravo po Nikoli, a po premijeru će doživjeti u petak 26. svibnja kao uvod u pivski, čakovečki. vikend u sklopu Dana grada. Pucanje prve bačve očekujemo točno u 16:00 sati, a premijeru ćemo začiniti i premijernim degustiranjem. Nikola Zrinski VII. Čakovečki je praunuk Nikole Šubića Zrinskog, sigetskog junaka, a unuk Jurja IV. Zrinskog, bio je sedmi po redu s tim imenom. Kao naše treće pivo, drugi iz domaće radinosti pivovare Međimurski Lepi Dečki, Nikola Zrinski Čakovečki naš je novi #LepiDečko

Ime obitelji Zrinski kao nositelj marke i brenda

Obitelj Zrinski već je stoljećima brend, ne samo u Međimurju, već i diljem Europe. Ime Zrinski nosit će našu paletu proizvoda proizvedenih u gradu Čakovcu u mladoj pivovari “Međimurski Lepi Dečki”. Prvo u nizu piva pod tim imenom bit će “Nikola Zrinski Čakovečki”, prvo čakovečko pšenično pivo. Predstavljanje ostalih proizvoda pod imenom “Zrinski” očekuje se u narednim tjednima stoga dođite na Beerfest Sjever i budite prvi koji će probati ovo čudo za nepca.
A da ne ostane sve na legendama, u Čakovec dolazi i naš superheroj Kaj-El. Samozatajni mladić, međimurski superheroj s Kriptona, Kaj-El je svima ostavio odličan dojam. Imenom “Kaj-El” nazvali smo naše drugo pivo, mladi American Pale Ale i, ako je sudeći prema onima koji su ga probali, vrhunsko, ali stvarno vrhunsko Ale pivo! Naš je American Pale Ale pivo prekrasnih citrusnih aroma koje ostavlja snažan, gorak i pun okus u ustima. S notama manga i grejpa svakako je pivo nakon koje se teško vraćaš blažim aromama. Cascade, Amarillo i Columbus i malo kriptonita “krivi” su za odlične okuse.

Vidimo se na #Beerfest Sjever i prvim degustacijama Zrinskog i Kaj-Ela!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.