Priprema najboljeg kebaba ikad? Vrlo vjerojatno

Gotovo mi  je nemoguće ne se oduševiti kad naiđem na novi video uradak fantastičnih dečki iz AlmazanKitchena. Koliko god si mislim da nije baš potrebno ovaj portal opterećivati kulinarskim dostignućima osim ako su ista dostojna pravog gospodina, kulinarsko-gurmanski kreativci po šumama i gorama upravo su dostojni ovih redaka.

Kebab.

Interesantna je činjenica da sam upravo jutros, onako gladan prije kave, razmišljao o današnjem ručku, a to je kebab. Potrebno mi je desetak minuta do najboljeg kebaba u gradu i manje više odluka je pala nakon 5 sekundi razmišljanja. Moj ručak je kebab.

I onda skoknem malo do Youtubea da vidim što ima novog među mojim omiljenim kanalima.  I k’o da sam znao – BEST.KEBAB.EVER. Ok, možda je onaj kojeg sam uživao u Turskoj ipak bolji, ali to još neko vrijeme neću znati, osim ako otkrijem tajne lokacije snimanja ovih videa.

Tajni sastojak ovog kebaba: goveđe meso fermentirano u pećini čuvanoj šišmišima.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pagePin on PinterestDigg thisShare on RedditShare on StumbleUponEmail this to someonePrint this page