ZLATO U 24 KARATA I vi gospodo, ako požurite, možete osvojiti najskuplje gaće na svijetu

Ako ste mislili da je Fantasy Bra od Victoria’s Secret’s jedini enormno skupi dio donjeg rublja kojeg kad kupite ne nosite nego spremate u sef je u protivnom ste hodajuća banka s natpisom “Opljačkaj me” onda ste očito krivo mislili. Barem dosad.

Gdje drugdje nego u dalekoj nam Australiji proizveli su najskuplje gaće na svijetu. I to muške. Doduše njihova cijena daleko je ispod onih milijun dolara koliko bi morali zdvojiti za fantastični grudnjak, ali zato imamo za vas super vijesti.

Ove luksuzne aussieBra muške gaće od 24 karatnog su zlata i koštaju 14,695 australskih dolara, odnosno 11 000 američkih dolara, odnosno 10 193 eura. No, vaše mogu biti besplatno.

Sve što trebate je od danas pa sve do 18. travnja kupiti neki do njihovih artikala i time ući u nagradno izvlačenje. Bit će tri izvlačenja i bit će podijeljeno ukupno troje zlatnih gaća.

Da bi stvar dodatno zapaprili ekipa iz Australske guzice (aussieBum) daje i 50% popusta, a u sklopu akcije Gold Rush Sale, na sve njihove artikle tako da svakako skoknite do webshopa, kupite po gaće i tko zna možda ćete baš vi biti sretnih gaća od 24 karatnog zlata.

Zapitajte se koji još to muškarac, odnosno gentleman sprema svoj alat u zlatnim odajama?