POKLONI za dame – ovaj Božić poklonite nešto otmjeno

pokloni za dame

Na sto ste muka jer još uvijek niste našli nešto posebno za nju? Obišli ste sve izloge u blizini, ali izbor nije dovoljno dobar? Gaji li vaša dama otmjeni stil, donosimo izbor nekoliko brandiranih komada za elegantan, damski izgled. Gospodo, niže su pokloni za dame!

Kožne rukavice kao točka na “i”

Kožne rukavice branda Ted Baker London, u unutrašnjosti su podstavljenje vunom i kašmirom. Crne su boje i sto posto kožne, upotpunit će otmjeni stil i zagrijati nježne, damske ruke. Za više informacija kliknite na sliku.

KUPI TED BAKER RUKAVICE

 

Badgley Mischka crne kožne rukavice u kombinaciji s crvenim detaljima, također, su podstavljene vunom i kašmirom.  Oba modela rukavica možete naručiti već umotane kao poklon. Za više informacija kliknite na sliku.

KUPI BADGLEY MISCHKA RUKAVICE

 

Kvalitetan sat je poput nakita

GUESS sat zlatno je rozog tona što mu daje karakterističan ‘classy’ izgled. Na analognom brojčaniku, sati su označeni dijamantnim oznakama, a poseban, otmjeni izgled daje i metalni, pleteni remen. Za više informacija kliknite na sliku.

KUPI GUESS SAT

 

Michael Kors sinonim je luksuz. Poznat je po ženskim torbama, odjeći, cipelama, ali i satovima. Analogni sat s velikim logotipom bogato je ukrašen, a ukoliko ga vaša dama neće moći skinuti s ruke, može i pod vodu! Za više informacija kliknite na sliku.

KUPI MICHAEL KORS SAT

 

Pokloni za dame koje žele pokazati status

Gucci novčanik za ključeve (kovanice) napravljen je od vrhunske kože na koju je apliciran poseban uzorak. Dostavlja se, također, umotak kao poklon, a više informacija pronađite klikom na sliku.

KUPI GUCCI NOVČANIK

 

GUESS novčanik većih je dimenzija nego prethodni i od umjetnih materijala. Sastoji se od šest unutarnjih pretinaca, pretinca za osobnu iskaznicu, te šest kartica. Za više informacija kliknite na sliku.

KUPI GUESS NOVČANIK