7 osobina pravog muškarca i gentlemana koje žene jednostavno vole

Žene, odnosno dame vole muškarce, odnosno gospodu koja ulažu u sebe u svoju osobnost, odnosno muškarci koji su spremni poduzeti promjene, a kako bi poradili na sebi. One to primjećuju i jednostavno to je ono što ih privlači kod muškaraca. Bilo da se radi o kratkoj ili već dugoročnoj vezi okrunjenoj brakom.

Provjerite sedam osobina na kojima možete i morate poraditi ako želite biti omiljeniji među pripadnicama nježnijeg spola.

Budite direktni

Indiferencija i “nema veze” stav nikad nisu bili privlačni među ženama. Jednostavno tim stavom dajete joj na znanje da vam nedostaje osobnosti. Da bi je impresionirali, uvijek joj dajte direktan odgovor, reakciju i to gledajući je u oči. Dajte joj punu pozornost.

Budite vjerni

Nikad nemojte varati ženu odnosno osobu s kojoj ste u vezi. Jasno je da muškarci žele spavati s mnogo žena, to je nešto što je u krvi, nešto što je na kraju krajeva i prirodno. Ali jednom kad se odlučite na vjeru jednoj osobi držite se te osobe.

Niste spremni na to? U redu, prije nego spavate s drugom osobom prekinite vezu s prvom osobom. Nikako nemojte biti u vezi s jednom osobom i spavati s drugim osobama jer time gubite reputaciju muškarca od povjerenja. I još mnogo toga.

Budite zabavni, smiješni ponekad

Kada pitate žene koje su to karakteristike i osobine koje traže kod muškaraca jedna će uvijek biti “Želim muškarca koji će me nasmijati.” Žene su emotivna bića, više od muškaraca, i smijeh asociraju s dobrim osjećajem. Ali i kod muškaraca je tako. Stoga ako je možete nasmijati time ste praktično uspjeli doći do toga da će se u vašem društvu osjećani dobro i pozitivno.

Humor može biti vrlo praktičan za počinjanje razgovora. Ali humor isto tako mora biti profinjen i promišljen.

Budite gentleman

Šarm, kavalirstvo, pažnja nikad neće izaći van stila, a u današnje vrijeme “nema veze” muškaraca doista ćete se izdvajati iz mase. Na kraju krajeva upitate li žene što misle o tome uvijek će vam dati do znanja da cijene muškarce koji su po tom pitanju “old fashioned”. Žele muškarce koji će se prema damama odnositi kao prema damama.

Budite fokusirani

Iako se često atraktivnost muškarca cijeni prema tome koliko je bogat i moćan, svakako savjetujemo da ne idete tom ulicom. Danas je pojam novca i materijalnog stanja nekome doista bitan, iskrenim i truda vrijednim ženama, odnosno damama je puno bitnije da vide da ste fokusirani na određene zadatke i ciljeve. Naletite li pak na takozvane “dame” koje spominju važnost novca, okrenite se i krenite drugim smjerom.

Žene investiraju, ako se pokažete dobrom investicijom, uspjeh vam je garantirani.

Budite snažni

Naravno to ne znači da ste fizički snažni već da imate snažan karakter na koji se može osloniti. Stoga ako pokažete snagu i čvrstoću karaktera stvorit ćete sliku snažnog muškarca u njezinim očima. Budite samopouzdan i ne libite se to pokazivati.

Budite suosjećajni

To ne znači da ćete pratiti Animal Chanel i puštati suzu kad vidite napuštenu životinju. To znači da ćete posvojiti tu napuštenu životinju. Umjesto kupnje životinje, skoknite do azila i posvojite onu koja najviše treba obitelj.

Ako je dama bolesna nemojte samo razgovarati s njom, poduzmite konkretne poteze. Dođite, skuhajte čaj, skoknite do ljekarne, pokažite i realizirajte tu vašu brigu.

Sve u svemu ove osobine će vam svakako pomoći da pronađete damu, odnosno osobu s kojom ćete provesti život. Idealnu osobu.

Nikako se ne zaustavljajte na tome. Te osobine živite. Dijelite s prijateljima, ljudima. Budite bolji čovjek, bolji muškaraca. Danas se tim osobinama doista izdvajate iz mase.