WHISKY FAIR Prvi sajam viskija u Crnoj Gori

Prvi sajam viskija u Crnoj Gori Whisky Fair, a na kojem će biti predstavljeno preko stotinu vrsta tradicionalnog škotskog pića, bit će održan 24. i 25. veljače u CentreVille Hotel & Experiences u Podgorici.

Tijekom dva dana sajma bit će organizirane degustacije popularnih i luksuznih vrsta viskija, zatim radionice i predavanja kao i turniri u black jack-u i pikadu. Ulaznice za sajam viskija mogu se kupiti u baru The Living Room, koji se nalazi u hotelu CentreVille. Cijena ulaznice je 10 eura za jedan dan, odnosno 15 eura za oba dana. Uz kartu, gost dnevno dobiva 10 kupona koje može zamijeniti za piće.

“Naša želja je da na ovaj način obogatimo turističku i gastronomsku ponudu Podgorice i Crne Gore. Očekujemo da će prvi sajam viskija okupiti brojne goste, proizvođače, distributere i ljubitelje viskija. Jako smo ponosni što smo dobili priliku da budemo domaćini događaja koji će, nadamo se, prerasti u tradicionalnu manifestaciju u Glavnom gradu“, istakao je Dragan Grnović, menadžer hotela CentreVille.

Za sve goste sajma, oba dva dana manifestacije bit će organizirane i zabave u The Living Room-u, uz DJ set u pratnji violine. Bar The Living Room je prošle godine proglašen najboljim lounge barom u Podgorici, dok je CentreVille Hotel & Experiences, koji se nalazi u kompleksu The Capital Plaza, proglašen prvim izborom gostiju na Trip Advisororu te Bookingu.