VREMENSKI PUTNIK Slovenac tvrdi da je bio u 45. stoljeću i vidio zgrade visoke 500 katova

Putovanje kroz vrijeme i vremeplovi do sada su bili samo dio znanstvene fantastike. Sve dok se nije pojavio Slovenac David, koji je svoj čudnovati uređaj pokazao u tajno snimljenom razgovoru...

O njemu sada piše i britanski Independent. Razlog je nevjerojatna tvrdnja – da je uz pomoć vremenskog stroja uspio otići do 45. stoljeća.

Muškarac, koji se predstavio samo kao David, za Apex TV je izjavio da ga je inspirirao Nikola Tesla i ispričao je svoje avanture koje je navodno doživio na putu kroz prostor i vrijeme.

Kaže da je svoj vremenski stroj počeo izrađivati prije osam godina i da je upoznao mnoge “vremenske putnike” iz drugih zemalja, koji su mu pomogli da ostvari svoj san.

Jedan od tih ljudi, tvrdi David, bio je i Francuz po nadimku Jack Lion Cousteau, koji je navodno putovao kroz vrijeme 40 puta.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]”Iskreno, vremeplov sam napravio od daljinskog upravljača, kaže David. Nakon napornog posla, putovao sam s njim. Sa svojim sam vremeplovom putovao dvadesetak puta”.[/perfectpullquote]

Bilo kako bilo, David je nakon opsežnih priprema i konzultacija uspio, navodno, napraviti vremeplov, koji izgleda više kao hard disk računala, ali kako mi nismo “vremenski putnici”, tko smo mi da išta govorimo o tome?

Može samo u budućnost

David tvrdi da njegov stroj može ići samo u budućnost, ne i u prošlost, a da je prvo putovanje trajalo samo 20 sekundi. Kasnije je, kaže, počeo produžavati svoj boravak u budućnosti, što mu je omogućilo da vidi mnoge čudesne stvari.

“Čak sam vidio i vanzemaljce koji žive u nama. Komunicirao sam s ljudima budućnosti. Toliko sam želio sve otkriti čovječanstvu, ali sam onda shvatio da bi im moj izum mogao naškoditi i donijeti zlo”, kaže David.

Također tvrdi da je vidio zgrade više od 500 katova i leteće automobile.

Evo cijelog razgovora s Davidom pa sami procijenite je li “putnik kroz vrijeme” ili čovjek izgubljen u vremenu:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.