SUNCE TI IZLAZEĆE! Japanci napravili mehaničku Desanku Šakić

Za razliku od popularnog prethodnika, ovaj uređaj ima pravu šaku tako da nikada ne biste pogodili da je riječ o stroju za masturbaciju.

Već smo navikli da nam iz Japana stižu nevjerojatno otkačeni uređaji za ovo i ono, ali smo prilično uvjereni da ovaj stroj za masturbiranje može u borbu za vrh liste najluđe nepotrebnih izuma. Prošli su dani kada ste sjedili na vašoj ruci dok ne utrne kako biste se mogli primiti posla.

Ja panski genijalci iz tvrtke Kanojo Toys dobro su upoznati s problemima suvremenog gospodina te su mu odlučili pružiti ruku pomoćnicu koja rješava sve probleme s masturbacijom. Sada se možete olakšati tuđom rukom, a da pritom ne morate brinuti o svim prljavim sitnicama ljudske interakcije. Da, sve to rješava SOM Hand Type Handjob Machine, kako su kreativno nazvali svoju mehaničku Desanku Šakić.

SOM Hand Type Handjob Machine je stvoren kao nasljednik ultrapopularnog SOM Rocket Type Masturbota, koji zvuči jednako poticajno kao i mehanička ruka. Nekako više zvuči poput stroja za ubijanje iz neke lude animirane serije, koji je namijenjen da vas rastrga na komadiće…

Kanojo Toys opisuje Rocket Type kao “robotskog masturbatora koji je projektiran da stane točno između nogu dok sjedite ili ležite. Korištenjem regulatora brzine možete jednostavno podešavati potisak u minuti od 90 do nevjerojatnih 180!”

O, veselja!

Stroj za masturbiranje pruža “još realističnije iskustvo masturbacije kada želite osjećaj tuđe ruke oko vašeg penisa. Baš kao da to radite vlastitom rukom, samo ga stavite u ‘držač’ i gledajte kako vas poluga brzo dovodi do vrhunca”.

I nek’ onda samo kažu da je romantika mrtva…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.