VOLIM TE Sedam znakova njegove istinske ljubavi

Vrlo često se događa čak i među ozbiljnim parovima da se dama, odnosno žena (pa i obrnuto) upita da li je on/ona doista voli, da li postoji ona prava ljubav te da li je njihova veza jednostavno prolazna te potrošena.

Kad muškarac voli onda žena to zna, i ako zna čitati njegove znakove, njegove poteze i njegove naume u svakom trenutku može potpuno biti sigurna u njihov međusobni odnos.

Nije sve u razgovorima i redovitom spominjanju “Volim te”, naprotiv “Volim te” se vrlo lako može pretvoriti u poštapalicu koja nema onu pravu težinu značenja. Stoga tu stupaju na scenu njegove akcije, njegove radnje, njegov odnos, njegova velikodušnost.

Zanimljiva stvar u ljubavi pak je da svi mi komuniciramo međusobno na jedinstveni način, ali isto i pravu ljubav doživljavamo na jedinstveni način.

1. Uključuje te u svaki aspekt svog života

Muškarac koji voli ženu, onda i želi da ona bude dio njegovog svakodnevnog života. Zajedno idete kod prijatelja, roditelja. Želi da oni vole tebe i da ti voliš njih. Želi da budeš svojevrsni produžetak njegovog bića da budeš dio svih bitnih događaju u njegovom životu.

2. Pokušava dati više nego što primi

Prava ljubav se bazira više na davanju, a manje na uzimanju. Muškarac koji voli uvijek će dati na najbolji nači na koji on to zna. Brinut će se, poštivati, slušati i obožavati. Neće ti trošiti energiju i dovesti do osjećaja da samo daješ i daješ..

3. “Nisam samo ja, već smo mi”

Dvije ste jedinke spojene u jedno. Iako niste fizički jedno vi djelujete kao idealno usklađeni stroj. Počinje na vas gledati kao nešto što se ne razdvaja. Zajedno se planira život, zajedno se planiraju putovanja, izlasci, večere. Kuda kod on ide, želi da idete i vi s njim.

4. Doista te vidi

Kad muškarac voli osobu onda vidi i sve one detalje koje inače nitko ne vidi. Vidi bolje od same dame. Naučit će što te usrećuje, što te čini presretnom, što te ljuti, a što rastužuje. Svjesnost svega toga pomoći će mu da te voli još više.

5. Tvoja sreća je i njegova sreća

Kad muškarac doista voli onda on želi svu svoju sreću podijeliti s osobom koju voli. Podrška je i njegova je dužnost, potreba i želja činiti te i vidjeti te sretnom.

6. Uz tebe je i kad su teška vremena

Nije teško biti uz nekoga kad je sunčano, kad sve ide idealno. No, prava se ljubav prepozna u onom trenutku kad se nebo naoblači i krenu oblaci, oluje, kad krenu problemi, kad će morati štititi, kad će morati tješiti, kad će morati biti podrška.

7. Znaš da te voli

Kad muškarac doista voli ženu onda ona to zna. On će se truditi da bez ikakvog povoda redovito to i pokazuje te da u ni jednom trenutku ona ne posumnja u to.