Gospodo, uz ovaj trik WC nakon vas doslovno miriši na cvijeće

Svaki džentlemen, muškarac, čovjek ima dvije nužde u životu koje ne može izbjeći i doista rijetko prolongirati. Naravno to su velika i mala nužda. Kad smo u gostima ili kad nam gosti dolaze ili smo započeli zajednički život s voljenom osobom ostavština u WC-u nakon velike nužde nije baš ugodna  ponajviše ako se nesretnik netom iza nas uputi na isto mjesto s istim ciljem.

No, nije sve u gostima ili voljenoj osobi, možda vi jednostavno želite odraditi svoj meditativni mir pražnjenja debelog crijeva, a po mogućnosti bez posljedica za okolinu.

Aesop je inače globalno poznata tvrtka po svojim proizvodima za njegu kože, a koji se baziraju na prirodnim preparatima te prirodnum pristupu njezi kože te liječenju raznih kožnih problema. 

U kolaboraciji s tvrtkom A.P.C proizveli su takozvane Post Poo Drops, u slobodnom prijevodu – kapljice nakon kakanja. Proizvod je to visoke kvalitete koja proizlazi iz Aesopa, te izuzetne praktičnosti za koju je odgovoran A.P.C.

Post Poo Drops je mješavina raznih ulja koje se kapaju u WC školjku ili pisoar nakon našeg nuždenja. Kapljice osiguravaju svježinu i mirisnu atmosferu iza nas zahvaljujući oštrim notama citrusa koje eliminiraju neugodne mirise te ostavljaju prevladavajuće cvjetne note. 

Stoga, donekad svojevrsna poštapalica “Pa ne može mirisati na svijeće” postaje realnost, dakle može mirisati na cvijeće.