OVO MORA IMATI SVAKI LJUBITELJ PIVE Pokućni keg za hladno pivo

Jeste li nedavno otkrili da se vaše omiljeno pivo počelo prodavati u takozvanim bombica plastičnim ambalažama?

Ili jednostavno iz nekog razloga imate 2 litra fine zanatske pive u plastičnoj ili inoj ambalaži, a htjeli bi ispasti pravi domaćin? Ili pak ste svježi homebrewer s visokim očekivanjima?

A možda ste jednostavno pravi čovjek od akcije i u obližnjoj pivovari ne kupujete na malo, već dolazite na šank, do gazde i kupujete na veliko. Ako je gazda pivovare poduzetan kako priča uzet će vašu ambalažu, napuniti je do vrha, a vi ćete ispasti pravi, ali i profesionalni pivoljubac među svojom ekipom.

Tu je uKeg Pressurized Growler od GrowlerWerksa, ili ako se uhvatimo nekog prijevoda morali bi iskombinirati riječi keg, pritisak i mala santa leda u jedan smisleni izraz, tako da smo ipak odabrali naziv Pokućni keg za hladno pivo (otvoreni smo za pametnije prijedloge).

Pokućni keg za hladno pivo rješava problem spremanja i održavanja svježim do 2 litre pive. Naime, radi se o kegu, metalnoj bačvici za pivo izrađenoj od nehrđajućeg čelika koji kao izolacijski medij koristi tehnologiju vakuuma te CO2 patrone za samo točenje.

Posebni regulator na kegu pak će onemogućiti curenje zraka, održavanja potrebnog pritiska te vam naravno osigurati uvijek skoro savršeno točeno pivo.

U paketu sa Pokućnim kegom za hladno pivo dolazi i 10 patrona CO2 punjenja, no nažalost zbog globalne panike, Trumpa, Kim Jon-Unga i sličnih CO2 se ne isporučuje van kontinentalnog dijela SAD, ali koliko nam je poznato radi se o standardnim mini patronama koje su dostupne po cijelom svijetu.

Doista ne vidimo više razloga zašto bi svoje omiljeno pivo držali u takozvanim plastičnim bombicama, dekanterima za vino ili nekoj priručnoj ambalaži kad imamo ovaj Pokućni keg za hladno pivo.

S druge pak strane više nikad ne moramo ovisiti o konobarima koji nikako da nauče kako se pravilno toči pivo, a na svaku sugestiju za poboljšanje svog rada reagiraju kao smo im namjerno gazili ego.

Gospodin ne gazi tuđi ego. Bez razloga.