JACQUES LEMANS U Hrvatsku stigli satovi koje obožava čak i Kevin Costner

Jacques Lemans Geneve, Formula 1, UEFA, La Passion, Retro, Sports, Classic, Nostalgie samo su neke od kolekcija ovog brenda.

Već je nekoliko godina hollywoodska zvijezda i oskarovac, Kevin Costner, zaštitno lice austrijskog brenda satova Jacques Lemans. Kako sam kaže “Volim Jacques Lemans satove, jednostavno zato što su cool, zabavni i dobro izgledaju. Ponosan sam što sam partner ovog brenda, jer savršeno odgovara mom stilu života.”

U ovih nekoliko godina koliko traje njihova suradnja, Kevin Costner for Jacques Lemans modeli, koji odišu klasikom i elegancijom s malo sportskog duha, su i više nego uspješno prodavani po cijelom svijetu, a sada su napokon dostupni i u Hrvatskoj, u poslovnicama Watch Centra, kao i na webshopu satovi.com.

Za sve one koji se još nisu susreli s ovim brendom, Jacques Lemans je svjetski proizvođač satova poznat po izuzetnoj kvaliteti, pouzdanosti i posebnoj eleganciji izrade. Od same ideje i skica crteža pa do konačnog dizajna i proizvodnje, Jacques Lemans je priznat po korporativnoj kulturi koja promovira in house proizvodnju.

Njihovi satovi su modeli visokog standarda i kvaliteta po prihvatljivim cijenama koje možete provjeriti na webshopu satovi.com. Zadovoljstvo milijuna kupaca širom svijeta je najbolja preporuka i garancija za Jacques Lemans satove, koji su spoj vrhunskog umijeća izrade i visoko kvalitetnih materijala.

Neke od popularnih kolekcija ovog brenda su Jacques Lemans Geneve, Formula 1, UEFA, La Passion, Retro, Sports, Classic, Nostalgie, a mi Vam preporučamo da u najbližoj poslovnici Watch Centra ili na Satovi.com pronađete svoj omiljeni model Jacques Lemansa.