Piaget Polo S, predstavljamo sat koji mijenja igru

Piaget Polo S

S blještećim svjetlima Manhattana kao pozadinom, švicarski proizvođač luksuznih satova – Piaget predstavio je svoj novi uradak, Polo S. Proslavi su se pridružili i brand ambasador Ryan Reynolds, te još osam drugih brand ambasadora iz različitih dijelova svijeta, kako bi sudjelovali u predstavljanju ovog sata, kojeg su još nazvali i ‘Game changer’.

Koje novosti donosi Polo S ‘Game changer’

Inkarnacija njihovog kultnog modela Polo, uzbudljivo je odstupanje od njihovog dosadašnjeg dizajna. Ovo je prva kolekcija satova u kojoj nisu korišteni plemeniti metali, već čelik. Dostupna u pet različitih varijacija, Polo S iznova je projektirana kolekcija iz 1979. godine koja je tada bila dizajnirana u zlatu. Kako bi privukli mlađu i ležerniju publiku, koja traži svestran sat za svakodnevnu upotrebu, zlato je zamijenjeno čelikom. Zbog toga je ova kolekcija nazvana ‘Game changer’.

Piaget Polo S

Posebnosti Polo S kolekcije

Dva modela ove Polo S kolekcije satovi su s kronografom (£11,650), koji se nude sa srebrnim ili plavim brojčanikom, čije je kućište tanko tek 11,2 milimetara (relativno tanko za sat s kronografom). Ostala tri modela (£8,650), bez kronografa, ali također s prikazom datuma, dolaze u srebrnoj, plavoj i svijetlo sivoj varijanti.

Svih pet modela izrađeni su od nehrđajućeg čelika, s poliranim bočnim stranama i brušenim okvirima. Da bi luksuznost ostala i dalje na zavidnom nivou, naprijed i straga postavljeni su kristali safira. Svi modeli su vodootporni do dubine od 100 metara i imaju svijetleće oznake na kazaljkama. 

Upadljiv “shape-in-shape” dizajn Polo S kolekcije, jednako dobro izgleda u čeliku, kao što dobro izgleda i u zlatu ili titanu. Preklopna kopča i visoko poliran remen sata odaju dojam posebnog sportskog izgleda, bez gubitka osjećaja luksuza.

Piaget Polo S

Piaget Polo S kolekciju nećete moći pogledati izbliza na našim područjima, možete je pogledati na njihovim službenim stranicama. Iako su dostupni u većini europskih zemalja, nisu dostupni niti u jednoj od država ovog našeg područja. Najbliži izložbeni prostor i trgovinu naći ćete u susjednoj Mađarskoj i Italiji, kao naravno i u svim većim europskim državama.