ANĐEO OSVETE Super Avenger iz Breitlinga praktički je neuništiv

Foto: Breitling
U središtu najekstremnijih borbenih misija su izuzetni piloti koji svakodnevno odvažno testiraju svoje vještine pri čemu se mogu pouzdati samo u vrhunske instrumente. A gdje je letačka akcija, tu je i Breitling.

Breitling svoj najnoviji proizvod reklamira kao “stroj visokih performansi” koji radi na 28.800 vibracija/sat, ima 47 dragulja i rezervnog napajanja za 70 sati. Također se može pohvaliti kronografom koji je precizan do četvrtinke sekunde i ima 30-minutne ili 12-satne totalizatore.

Vjerojatno si ga malo tko od nas može priuštiti, ali nas to ne priječi da se divimo Breitling Manufacture Caliber 01.

Foto: Breitling

Sat je ovjerio COSC-o, Službeni švicarski institut za ispitivanje kronometra. Zapravo, točan je u milisekundu unatoč bilo kakvom ga pritisku podvrgnuli.

Kućište od čelika, veličine 48 mm, izgleda jednako čvrsto. U njemu je smješten crni brojčanik sa srebrnim brojevima i kazaljkama uz naglašene crvene detalje, a dolazi u pojednako lijepoj čeličnoj kutiji.

Foto: Breitling

Sat je otporan do dubine do 300 metara i praktički je neuništiv.

Breitling je ovu seriju nazvao Super Avenger 01, a jedan od stotinu komada ove ograničene serije se po cijeni od 7.800 dolara može nabaviti u bilo kojem od 60 Breitlingovih butika širom svijeta.

https://youtu.be/-gTn5Ndqapg

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.