ANĐEO OSVETE Super Avenger iz Breitlinga praktički je neuništiv

Foto: Breitling
U središtu najekstremnijih borbenih misija su izuzetni piloti koji svakodnevno odvažno testiraju svoje vještine pri čemu se mogu pouzdati samo u vrhunske instrumente. A gdje je letačka akcija, tu je i Breitling.

Breitling svoj najnoviji proizvod reklamira kao “stroj visokih performansi” koji radi na 28.800 vibracija/sat, ima 47 dragulja i rezervnog napajanja za 70 sati. Također se može pohvaliti kronografom koji je precizan do četvrtinke sekunde i ima 30-minutne ili 12-satne totalizatore.

Vjerojatno si ga malo tko od nas može priuštiti, ali nas to ne priječi da se divimo Breitling Manufacture Caliber 01.

Foto: Breitling

Sat je ovjerio COSC-o, Službeni švicarski institut za ispitivanje kronometra. Zapravo, točan je u milisekundu unatoč bilo kakvom ga pritisku podvrgnuli.

Kućište od čelika, veličine 48 mm, izgleda jednako čvrsto. U njemu je smješten crni brojčanik sa srebrnim brojevima i kazaljkama uz naglašene crvene detalje, a dolazi u pojednako lijepoj čeličnoj kutiji.

Foto: Breitling

Sat je otporan do dubine do 300 metara i praktički je neuništiv.

Breitling je ovu seriju nazvao Super Avenger 01, a jedan od stotinu komada ove ograničene serije se po cijeni od 7.800 dolara može nabaviti u bilo kojem od 60 Breitlingovih butika širom svijeta.

 


Još od Genial Denial

NOVI ŽIVOT VINILA RokBlok ne vrti ploče, on se vozi po njima

Prvo su bili gramofoni. Onda su neki gramofoni postali prijenosni da bi...
Pročitajte više o priči

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.