RM 69 TOURBILLON EROTIC, vaš je odani drug s kojim ostvarujete ‘glavni zgoditak’ kod svake dame

Postoje raznoliki ručni satovi. Među njima postoje i oni sa seksi scenama u pozadini, ali i animacijama koje će vas natjerati da svakih par minuta provjeravate koliko je sati, no postoji i sat kojeg možemo slobodno nazvati erotični tourbillon sat.

U biti on nije sat, on je gospodin. Slatkorječivi gospodin. Gospodin žigolo čak. A njegova priča je sljedeća:

Prekrasan, moderan, upečatljiv. Nema predvidljivih i pomalo jeftinih (iako se nekima cijene kreću do 30 000 eura) seksi scena, nema skromnih seksi animacija, ali nema ni alarm kojim će se oglasiti baš poput vrućih uzdisaja mlade vam dame.

Ono što ovaj sat ima je svojevrsna minijaturizirana inačica vašeg osobnog seksi Twistera, odnosno on je vaš najodaniji ‘frend’ te večeri. Te noći.

“Draga, pritisni nježno ovaj tu gumbić kako bi nam predvidjela ostatak večerašnjeg izlaska”, nakon što ste zavodljivo uputili ovaj zahtjev vašoj partnerici ona zavodljivo pritišće gumbić.

“Dozvoli mi večeras, draga, da te ljubim”, odgovorit će joj vaš erotični tourbillon frend, a njezin će se izgubljeni pogled zaustaviti u vašim dubokim, strastvenim i nadasve poželjnim očima.

“Čeznem da istražim tvoje usne”, sugerirat će vam vaš drug i šapnut ćete joj upravo te riječi.

Glavni zgoditak je, izgleda, postignut. Nema potrebe za produžecima.

Gentleman je na konju, a konj je spreman za galopiranje.

On je naime opremljen s mnoštvo sugestivnih i slatkorječivih kombinacija koje se pritiskom na određeni gumb, baš poput slot mašine, pretvaraju u rečenice koje će vam garantirano pomoći da upravo te večeri ostvarite glavni zgoditak.

Da vas konačno upoznam s gospodinom iz naslova, on je naime, Richard Mille RM 69 Tourbillon Erotic. Ručni je sat. Šarmer. Žigolo. Štemer. Ujedno i najbolji drug koji će vam pomoći u potrazi za partnericom.

Sve ostalo je nebitno i nalazi se ovdje. On je također postojan u toplim i vlažnim uvjetima.