Umjetnost i znanost pripreme savršenog burgera

Samo najvrsniji kulinarski znalci znaju da je najbolji i najoriginalniji hamburger samo mljeveno goveđe meso između dva peciva. Prolaze majoneza i ketchup. Sve ostalo je kažu nepotrebno. Osobno bih stavio još malo luka, malo kajmaka, list salate i doživljaj je potpun.

Daniel Wilson, kulinarski chef iz Novog Zelanda napisao je cijelu knjigu, napisao je jednu cijelu znanstveno umjetničku disciplinu iza pripreme sočnog i ukusnog burgera.

Ako ste mislili da vam je priprema upravo burgera u malom prstu, prolistajte ovu knjigu, razuvjerit ćete se koliko toga ne znate.

Osim toga ovo je prava knjiga, s koricama, papirom, slikicama. Opipljivo. Već to nešto vrijedi. Nabavite knjigu na Amazonu.

Recimo ovaj…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.